Cetatea in Hummel

Cetatea Suceava va renunta la echipamentul Saller folosit in sezonul precedent, iar din aceasta vara, Bernard si Compania vor fi imbracati de firma Hummel. Presedintele Ciprian Anton a anuntat totodata ca suporterii suceveni interesati isi vor putea achizitiona replica echipamentului oficial purtat de jucătorii Cetatii.

Odata cu schimbarea culorilor clubului in alb-albastru, presedintele Ciprian Anton a inceput demersurile pentru achizitionarea unui nou rand de echipament. Seful din Areni a luat legatura cu reprezentatul Hummel pe Romania in acest sens, astfel ca in momentul de fata se lucreaza la noua “imbracaminte” a Cetatii. Echipamentul de joc va arata cel mai probabil la fel ca cel din fotografie, Ciprian Anton marturisind ca isi doreste tricouri cu dungi alb-albastre.

Hummel este principalul furnizor de echipament sportiv pentru echipele angrenate in Liga Nationala de handbal masculin. De altfel, chiar si echipamentul celor de la Universitatea Suceava poarta semnatura producatorului german.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cetatea in Hummel"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*