Cetatea II, invitata la Zvoristea

Cetatea Suceava va avea din toamnă satelit în Liga a IV-a. Acest lucru a fost reconfirmat de preşedintele Ciprian Anton, care a anunţat că echipa a doua a Cetăţii are programate deja primele amicale.

După ce Silviu Stănescu a fost numit în funcţia de antrenor, tehnicianul Cetătii Ioan Radu a anuntat şi primele nume care vor evolua la echipa a doua. Este vorba despre juniorii Adi Sturzu(foto) şi Alexandru Moldovan. Cei doi vor juca pentru prima dată sub comanda lui Silviu Stănescu la sfârşitul acestei săptămâni.

“Echipa a doua a primit o invitatie de la patronul formatiei din Zvoristea pentru a participa duminica la un trial. Atunci vom vedea unde ne aflam cu echipa a doua, ce copii avem. Deocamdata incercam sa ii adunam, multi sunt dezorientati si nu stiu ce sa faca, unde sa o apuce. Altii le promit marea cu sarea, noi le promitem doar painea, iar ei nu stiu ce sa aleaga. Duminica va fi ceva relevant, vor merge jucatori si de la Cetatea, in functie de ce va decide domnul Radu. Cert este ca echipa a II-a se va face, este un lucru sigur”, a anuntat Ciprian Anton.

Cetatea II Suceava ar urma să evolueze din această toamnă în Liga a IV-a. Preşedintele Ciprian Anton a anunţat că echipa pregătită de Silviu Stănescu îşi va disputa jocurile de pe teren propriu la Arbore, însa acest lucru înca nu a fost confirmat oficial.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cetatea II, invitata la Zvoristea"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*