Cetatea – FC Panciu

La doar o zi dupa infrangerea suferita in fata celor de la FCM Bacau, Cetatea disputa un nou meci de verificare. De data aceasta, adversara sucevenilor este FC Panciu, echipa cu care a remizat in urma cu 5 zile la Vatra Dornei.

Stadionul “Nada Florilor” din Falticeni a devenit gazda Cetatii pentru jocurile de verificare din aceasta vara. Pe arena de langa Somuz, sucevenii infrunta joi de la ora 18:00 echipa fostului arbitru Ionica Serea, FC Panciu. Antrenorul Ioan Radu a acceptat disputarea acestui meci pentru a-i vedea la lucru pe jucatorii care au evoluat mai putin in amicalul cu FCM Bacau.

“Este un bun prilej pentru a da ocazia unor jucatori sa se exprime mai mult timp in teren, fiindca una este sa ai la dispozitie 10 minute si alta este sa poti juca o repriza sau tot meciul. In ideea aceasta am acceptat si jocul cu FC Panciu, plus ca sunt si cei patru care au terminat acum junioratul, respectiv Stanescu, Breniuc, Golofca si Sumanariu si chiar cei care vin de la judet, jucatori carora le trebuie jocuri pentru ca sa se obisnuiasca cu jocuri la nivelul Ligii a II-a sau a III-a. Ei vin de la juniori, de la Liga a IV-a si au nevoie de jocuri cu astfel de adversari”, a declarat antrenorul Ioan Radu.

Cetatea si FC Panciu s-au mai intalnit intr-un joc de verificare sambata la Vatra Dornei. Atunci, meciul s-a incheiat nedecis, scor 1-1, golul Cetatii fiind inscris de Sumanariu.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *