Cetatea – FC Botosani: 1-0

Cetatea Suceava s-a impus, scor 1-0 (0-0), in partida amicala disputata in compania rivalei FC Botosani. Golul a fost marcat de Sireteanu, in varsta de 20 de ani, venit in probe de la Poli II Iasi

Stadionul ‘Nada Florilor’ din Falticeni a gazduit azi cu incepere de la ora 14:30 confruntarea amicala dintre doua rivale fotbalistice ale Moldovei, Cetatea Suceava si FC Botosani. Disputat pe un teren inghetat, acoperit cu un strat subtire de zapada, meciul a fost unul lipsit de spectaculozitate, fotbalistii facand mare risipa de energie pentru a-si convinge antrenorul ca merita un loc in primul 11.

Prima ocazie apartine botosanenilor, la jumatatea primei reprize Boghian luand la tinta bara portii sucevene. De partea cealalta, primul ‘glas’ al ‘alb-albastrilor’ s-a evidentiat abia in minutul 45, cand Tomescu suteaza slab in bratele portarului advers. Ultima ocazie notabila din prima repriza e trecuta in contul oaspetilor, cand Bordeianu trimite peste poarta din doar doi metri.

La zece minute de la reluare, Homneac este foarte aproape sa inscrie impotriva fostei sale echipe, insa balonul sutat din zece metri este respins la limita de goalkeeperul sucevean Luca. Singurul gol al partidei avea sa vina in ultimele minute de joc, cand Sumanariu centreaza foarte bine pentru Sireteanu, care inscrie plasat cu capul din zece metri. Scor final Cetatea – FC Botosani 1-0, victoria neasteptata in amicalul cu rivala din judetul vecin asigurandu-le sucevenilor un moral bun pentru urmatorul meci de pregatire, ce va avea loc in compania formatiei FCM Bacau.

Meciul s-a disputat pe durata a doua reprize a cate 55 de minute fiecare, ambele echipe schimband intreaga garnitura la pauza.

Cetatea I: Pascal – Ailenei, Breniuc, Razlog – Tomescu, Stanescu, Apetri, Cainari, P. Bosancu – Avramia, Pascanut.

Cetatea II Luca: Corneanu, Stanescu, Sireteanu – Azaharioaei, Zaremba, Plamada, Sumanariu, Bîgu – Jalba, Talpan.

FC Botosani I: Prisaca – Patache, Geaman, Codreanu, Tincu – Bordeianu, Vasvari, Apostol, Borostean – Boghian, Porfireanu.

FC Botosani II: Afloarei (Dulceanu) – N. Stefan, Halip, R. Atudorei, C. Rentea – Moldovan, A. Burlacu, A. Vrabie, M. Suleap – D. Hritcu, Homneac.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cetatea – FC Botosani: 1-0"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*