Cetatea, dizolvată la tribunal

Asociaţia Fotbal Club Cetatea Suceava a fost dizolvată, săptămâna trecută, de magistraţii din cadrul Judecătoriei Suceava, la solicitarea inspectorilor Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Suceava, pentru datorii care au depăşit suma de 30 de miliarde de lei vechi.

DGFP Suceava a solicitat, anul trecut, în martie, dizolvarea clubului condus la acea vreme de Dumitru Moldovan pentru neplata contribuţiilor către bugetul consolidat de stat, pe atunci in cuantum de 23,4 miliarde de lei vechi. Procesul a fost insa tarăgănat până spre sfârşitul anului trecut, între timp la conducerea Cetatea Suceava fiind numit actualul preşedinte Ciprian Anton.

Judecătorii au decis miercuri, 27 ianuarie, dizolvarea clubului, numirea unui lichidator judiciar şi radierea asociaţiei din registrul fundaţiilor şi asociaţiilor, sentinţa putând fi atacată cu recurs în termen de cinci zile de la comunicare.

În mod ciudat, adresa unde îşi are sediul Asociaţia Fotbal Club Cetatea Suceava şi unde a fost trimisă corespondenţa dintre club şi Judecătorie este chiar adresa de domiciliu a lui Dumitru Moldovan, fostul preşedinte.


Sursa: DinuZara.com

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *