Cetatea cauta jucatori !

Antrenorul Ovidiu Murariu organizeaza joi dimineata, pe stadionul Areni, o preselectie pentru toti tinerii care vor sa joace la Cetatea. Acestia sunt asteptati, la ora 9:30, la sediul clubului din Areni.

“Preselectia va incepe la ora 10:30, insa ii rog pe cei interesati sa vina cu o ora mai repede. Nu trebuie sa aiba la ei decat ghetele si echipamentul de picior. Ii astept in numar cat mai mare pe stadion si ii asigur pe toti ca nu vor exista interese ascunse si cine va merita, va ajunge la Cetatea”, a anuntat antrenorul Ovidiu Murariu.

Tehnicianul sucevean a vorbit si despre programul Cetatii in noua editie de campionat: “Simteam ca vom juca in prima etapa cu Aerostar, nu stiam doar daca meciul va fi la Suceava sau la Bacau. Ultimele doua etape vor fi foarte grele pentru ca vom intalni FCM Bacau si Otelul II Galati, echipe care si-au anuntat intentiile de promovare. Va fi un campionat frumos, cu echipe bune si sper ca sa ne descurcam cat mai bine, chiar daca, din punct de vedere al pregatirii, avem un handicap de mai bine de o luna fata de adversarele noastre.”

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *