Cerlincă şi-a reziliat contractul cu FC Braşov şi se antrenează cu Rapid CFR

Andrei Cerlinca si-a incheiat socotelile cu FC Brasov dupa doar doua luni petrecute sub Tampa. Nemultumit de statutul de rezerva si de situatia financiara delicata in care se afla divizionara secunda, mijlocasul sucevean in varsta de 20 de ani si-a reziliat in aceasta saptamana contractul cu “stegarii”.

Am plecat pentru ca nu am primit nicio sansa sa joc la aceasta echipa. Eu am venit la Brasov cu sufletul deschis, am venit sa joc, dar nu am primit nicio sansa. În iarna am avut o oferta buna de la alta echipa, dar am fost convins sa vin la Brasov unde mi s-a prezentat un proiect ambitios. Nu avea rost sa încurc lumea, conditii nu aveam, bani nu sunt, astfel ca am reziliat contractul si am plecat acasa. Sper din tot sufletul ca FC Brasov sa nu se desfiinteze“, a declarat Cerlinca, citat de liga2.ro.

21 de minute pe teren a prins Andrei Cerlinca in tricoul formatiei brasovene.

Revenit acasa, fostul international de tineret a primit acceptul de a se antrena cu Rapid Suceava. Legitimat in acest sezon la doua cluburi, Rapid Bucuresti si FC Brasov, Cerlinca nu mai are drept de joc la o alta formatie pana in vara.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cerlincă şi-a reziliat contractul cu FC Braşov şi se antrenează cu Rapid CFR"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*