Cerlincă, debut cu gol

Andrei Cerlinca a debutat cu gol la echipa nationala de tineret a Romaniei. Mijlocasul celor de la Rapid Suceava a inscris in minutul 35 al meciului de pregatire pe care selectionerul Mihai Teja l-a organizat astazi, la Buftea, si in care a testat mai multi jucatori pentru reprezentativa under 21.

Cerlinca a evoluat pentru echipa “galbena”, cea care s-a impus in final cu scorul de 5-0, pe lista marcatorilor mai trecandu-si numele Ion, Calcan, Mende si Putanu, cu un autogol.

11 meciuri jucate, un gol marcat in poarta Farului Constanta si doua cartonase rosii primite in tur sunt cifrele rapidistului Andrei Cerlinca in actualul sezon al Ligii a II-a.

Cerlinca - Romania tineret

Celalalt fotbalist sucevean convocat pentru aceasta actiune a nationalei de tineret a Romaniei, Doru Popadiuc (Ceahlaul Piatra Neamt) a evoluat pentru echipa “rosie”.

Pentru ”rosii” au evoluat urmatorii: Niczuly – Popadiuc, Cristea, Putanu, Vasile – Tabacariu, Dan – Gradinaru, Stefanescu, Enceanu – Balint. Au mai intrat: Dumitrascu, Vâlceanu, Nedelcu, Tudorie, Rosu si Neag. Pentru ”galbeni” au evoluat: Pap – Dobrosavlevici, Miron, Mitache, Anitoiu – Popescu, Ion – Cerlinca, Ionita, Calcan – Vodut. Au mai intrat: Began, Achim, Zsombor, Mârzeanu, Mande si Mihai.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Cerlincă, debut cu gol"

  1. Felicitari Cerce ! Succes in continuare !

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*