Cemal Kutahya, găsit mort sub dărâmături în Turcia

Trupul neinsufletit al handbalistului Cemal Hutahya, fost jucator la CSU Suceava, a fost gasit in cursul zilei de luni, sub daramaturi, la o saptamana dupa cutremurul din Turcia.

Potrivit impresarului jucatorului turc, au fost gasite si trupurile baietelului si sotiei lui Cemal, care era insarcinata in cinci luni.

Decesul sportivului a fost confirmat si de Federatia Turca de Handbal. “Am aflat cu profunda tristete vestea mortii dragului nostru Cemal Kutahya, capitanul echipei noastre nationale de handbal masculin, si al fiului sau, Cinar Kutahya, care au ramas sub darâmaturile casei în care locuiau în Antakya. Condoleantele noastre! Vom face tot ce ne sta în putinta pentru a onora numele lui Cemal Kutahya, care ani de zile a reprezentat cu succes tara noastra la cel mai înalt nivel. Multumim, Cemal, pentru tot ce ai facut pentru tara noastra. Nu te vom uita”, se arata într-un comunicat transmis de Federatia Turca de Handbal.

În vârsta de 32 de ani, Cemal Kutahya a fost legitimat la CSU Suceava în sezonul 2021-2022. Dupa despartirea de echipa suceveana, interul dreapta s-a întors în tara natala, la Hatay SK, grupare care ocupa primul loc în Superliga din Turcia.

Suntem onorati ca te-am cunoscut. Odihneste-te în pace”, au transmis fostii sai colegi de la CSU Suceava.

Peste 31.000 de persoane si-au pierdut viata în cele doua cutremure care au devastat Turcia pe 6 februarie.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *