Celpan: “Trebuie să marchez!”

Alarma falsa in privinta absentei mijlocasului Ionel Celpan la partida capitala de sambata cu Lotus Roman. Suspect de o accidentare la meniscul genunchiului stang, decarul sucevenilor a facut ieri dimineata un control medical in urma caruia doctorii i-au acordat unda verde pentru a reveni pe gazon la finele acestei saptamani.

Am acumulat ceva lichid la genunchi si probabil voi intra in programul normal de pregatire al echipei abia de joi. Imi doresc foarte mult sa joc la Roman pentru a risipi suspiciunile ce se invart in jurul meu. Mai mult, sunt constient ca trebuie sa marchez si sa castigam, altfel se vor gasi destule voci care sa spuna ca sunt omul lui Pana”, a marturistit Ionel Celpan.

Playmakerul “galben-albastrilor” este sustinut si de antrenorul Ioan Radu, care este increzator ca elevii sai vor juca la adevarata lor valoare in meciul de sambata cu Lotus Roman. “Fiecare e liber sa faca orice fel de scenariu, dar eu nu cred in asa ceva. Sunt convins ca jucatorii mei vor apara culorile echipei. Nu putem sa banuim pe nimeni ca nu si-ar apara corect sansele doar pentru ca a avut in trecut o relatie cu antrenorul sau presedintele clubului advers”, a admis Ioan Radu.

Ionel Celpan este ultimul jucator din asa-numitul “lot Otopeni” care a ramas la Cetatea si dupa plecarea antrenorului Marian Pana.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Celpan: “Trebuie să marchez!”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*