Celpan, spre Victoria Brăneşti

Exodul jucatorilor continua pe Areni. Dupa portarul Andrei Rohetki si mijlocasul Marius Onciu, transferati incognito la Sportul Studentesc, Cetatea va ramane de saptamana viitoare si fara coordonatorul de joc Ionel Celpan.

Despartirea are la baza considerente financiare si va fi oficializata in cursul zilei de marti, cand Celpan este asteptat la Suceava pentru a-si rezilia contractul scadent in vara lui 2010. Pentru grabirea formalitatilor, jucatorul a anuntat ca va renunta la restantele financiare pe care trebuie sa le incaseze de la Cetatea, acestea insumand doua salarii si o prima de joc.

Cea mai probabila destinatie a mijlocasului de 32 de ani este Victoria Branesti, echipa recent promovata in liga secunda. Celpan se antreneaza deja de cateva zile alaturi de viitorii sai colegi, conducerea gruparii ilfovene fiind dispusa sa-i achite jucatorului pretentiile salariale pentru viitorul sezon si care se invart in jurul sumei de 20 000 de euro.

Ionel Celpan este ultimul jucator din asa-zisul “lot Otopeni” care paraseste gruparea suceveana, dupa Stefan Iordache, Constantin Ungureanu, Cristian Cojenel si Marian Nicolau.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Celpan, spre Victoria Brăneşti"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*