Celpan e liber să plece

Cetatea risca sa ramana din aceasta vara fara playmakerul echipei, Ionel Celpan. Oficialii suceveni s-au aratat dispusi sa se desparta de mijlocasul in varsta de 32 de ani, in conditiile in care strategia clubului pentru sezonul viitor nu le permite sa-i achite jucatorului valoarea actualului contract.

Prezenta in tribunele stadionului Areni la partida cu FC Botosani, familia fotbalistului i-a sugerat acestuia o revenire mai aproape de casa in detrimentul continuarii intelegerii cu Cetatea, contractul fiind scadent in vara lui 2010. Prima echipa care s-a interesat de serviciile decarului sucevean este Victoria Branesti, gruparea ilfoveana fiind proaspat promovata in Liga a II-a.

Pus pe neasteptate pe lista de transferuri, Celpan a mentionat ca va lua o decizie asupra viitorului sau odata cu revenirea din vacanta, mijlocasul conditionand ramanarea sa pe Areni de intarirea lotului pentru stagiunea viitoare.

21 de goluri in 56 de partide sunt cifrele pe care le-ar putea lasa in urma Ionel Celpan dupa doua sezoane petrecute in tricoul “galben-albastrilor”, el fiind ultimul jucator din asa-zisul “lot Otopeni” care ar parasi formatia suceveana.

De altfel, Celpan ar putea deschide un adevarat exod al jucatorilor de pe Areni, pe lista transferurilor figurand neoficial – la capitolul plecari – numele lui Mugur Bolohan, Vespazian Colban, Mihai Gurita, Aron Martin, Claudiu Streinu, Vasile Feraru, Gabriel Suleru, Claudiu Sevaciuc sau Marius Romaniuc, ultimii patru evoluand la Cetatea sub forma de imprumut.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Celpan e liber să plece"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*