Cele mai populare pariuri pe fotbal la Winner

Winner este o agentie de pariuri care se bucura de tot mai multa popularitate in ultimul timp, iar motivele sunt destul de usor de inteles. Exista numeroase argumente pentru a alege acest operator ori de cate ori vrei sa iti incerci norocul la pariuri sportive, iar unul dintre ele este varietatea generoasa de pariuri.

Majoritatea celor dintre noi obisnuim sa pariem pe meciurile de fotbal, fiind sportul rege, asa ca este important sa avem o oferta de pariuri cat mai generoasa.

Winner a inteles aceasta dorinta a pariorilor, asa ca pune la dispozitie o gama foarte variata de pariuri.

Despre cateva dintre cele mai populare pariuri pe fotbal la Winner vom discuta si noi in randurile imediat urmatoare. Iata care sunt acestea:

Pariurile tip solist

La fel precum la orice alta casa de pariuri, pariurile tip solist reprezinta cea mai comuna alegere printre pariorii care joaca la Winner.

Aceste pariuri sunt apreciate pentru simplitatea lor. Tot ce trebuie sa faci este sa incerci sa ghicesti rezultatul meciului de fotbal pe care pariezi. Vor castiga gazdele? Pariaza 1. Va fi egal? X este pariul pe care trebuie sa il alegi. Ori poate ca esti de parere ca oaspetii iau cele trei puncte, caz in care vei miza pe 2.

De asemenea, aceste pariuri ofera cote destul de atragatoare si totodata nu este foarte dificil sa intuiesti rezultatul unui meci de fotbal, chiar daca adesea se produc diferite surprize.

Winner la 2 goluri

Este interesant faptul ca cei de la Winner au ales sa introduca anumite pariuri speciale, despre care trebuie sa te documentezi mai bine inainte de a le incerca. Mai precis, pe site-ul CPO gasesti Winner pareri si recenzie detaliata, un material pe care iti recomandam sa il citesti daca iti doresti sa afli mai multe informatii despre pariurile speciale de la aceasta agentie.

Unul dintre pariurile speciale si totodata populare este Winner la 2 goluri. Mai precis, acest pariu se aseamana cu pariul solist, doar ca in cazul in care echipa pe care ai pariat conduce la o diferenta de doua goluri, pariul tau va fi declarat castigator inainte ca evenimentul sa se incheie.

Chiar si in cazul in care echipa pe care ai pariat pierde avantajul asa ca meciul se termina la egalitate sau este invinsa, pariul va fi in continuare castigator. Mai putine riscuri, mai multe motive pentru a incerca acest pariu.

Winner scor corect

Tot mai multi sunt pariorii care se incumeta sa ghiceasca scorul corect al unui meci de fotbal. Gestul lor este justificat mai ales de cotele mari pe care aceste pariuri le au.

Sigur, nu este deloc simplu sa ghicesti scorul corect al unui meci de fotbal, insa daca vei reusi, recompensa va fi pe masura.

Asa se face ca acest pariu a castigat foarte multa popularitate in ultima perioada, asa ca Winner scor corect este unul dintre cele mai populare pariuri pe fotbal de la aceasta agentie.

Pauza sau final

Nu este deloc usor sa castigi la pariuri atunci cand mizezi pe fotbal, iar asta deoarece vorbim despre un sport in care surprizele se produc deseori. Prin urmare, multi sunt pariorii care isi doresc sa gaseasca pariuri sigure, cu ajutorul carora sa reduca sansele de a pierde pariurile pe care le joaca.

Pariurile tip pauza sau final reprezinta un bun exemplu din acest punct de vedere. Se aseamana cu pariurile tip solist, insa este suficient ca echipa pe care mizezi sa conduca la pauza, iar pariul va fi castigator indiferent ca scorul este intors in a doua parte a meciului.

Pauza / final

Nu, nu este acelasi pariu despre care tocmai am discutat, ci este o optiune mult mai antrenanta! Chiar daca numele acestor doua pariuri seamana destul de mult, modul in care functioneaza este complet diferit.

Inainte de toate, la pariurile tip pauza / final vei avea mereu cote foarte atractive. Asta inseamna ca un pariu castigator te va recompensa cu o suma frumoasa de bani. Suna bine? Probabil ca da!

Practic, in cazul acestui pariu va trebui sa ghicesti atat situatia de la pauza cat si cea de la finalul meciului. De exemplu, pariul 1/2 presupune ca la pauza gazdele sa fie la conducere, insa la final de meci oaspetii sa ia toate cele trei puncte.

Se intampla adesea astfel de intoarceri de scor impresionante, asa ca merita sa risti ocazional.

Total goluri

In final, nu trebuie sa uitam de optiunea total goluri. Agentia propune mai multe optiuni de pariere, iar tu trebuie sa o alegi pe cea pe care o consideri apropiata de realitate.

Exista atat intervale de goluri, precum 1-5 sau 2-4, precum si optiuni ca 1+, 2+ samd. Nu iti ramane decat sa analizezi statisticile si sa alegi optiunea cu cele mai mari sanse de reusita.

Pariurile pe goluri sunt considerate, la randul lor, ca fiind sigure, asa ca merita sa le ai si tu in vedere. Popularitatea lor este, de asemenea, justificata.

Care sunt pariurile pe care obisnuiesti sa le alegi atunci cand mizezi pe fotbal la Winner?

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *