Cei mai tari…în braţ

4 sportivi de la Clubul “Nord Arena” vor reprezenta judeţul Suceava la Campionatul Naţional de Skandenberg. Competiţia se va desfăşura la sfârşitul acestei săptămâni la Bucureşti, iar primele două locuri vor reprezenta criterii de calificare la Campionatele Europene şi Mondiale din acest an.

Cel mai bine cotat reprezentant al Sucevei este Andrei Chipreanov(foto dreapta) care are la activ, nu mai puţin de 4 titluri de campion naţional. De altfel, el este şi câştigătorul primei ediţii a Cupei “Nord Arena” la skandenberg desfăşurată în luna ianuarie la Suceava. Chipreanov va participa la Campionatul Naţional împreună cu un alt rădăuţean, Adrian Pîslariu(foto stanga). Ceilalţi doi participanţi sunt Gheorghe Meşciuc şi Ionuţ Mironiuc.

De remarcat este faptul că cei patru sportivi au mai participat la această competiţie, însă individual, acum fiind pentru prima dată când reprezintă un club sucevean. Finalele Campionatului Naţional de skandenberg vor fi transmise în direct pe Sport.ro, sâmbătă şi duminică de la ora 19:00.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cei mai tari…în braţ"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*