Cei mai buni sănieri vin la Dorna

Cupa Mondiala la sanie

Municipiul Vatra Dornei va găzdui, la sfârşitul acestei săptămâni, o etapă a Cupei Mondiale la sanie pe pistă naturală. Pentru al treilea an consecutiv, la Dorna vor fi prezenţi sănieri profesionişti de pe trei continente.

Etapa a 5-a a Cupei Mondiale la sanie pe pistă naturală va debuta vineri, la ora 10:00, cu antrenamente şi calificări, iar de la ora 16:00 este programată festivitatea de deschidere. Sâmbătă, la ora 10:00, se va da startul Cupei Naţiunilor la simplu masculin, feminin şi dublu. Cupa Mondială va începe, patru ore mai târziu, cu proba de dublu, urmând ca duminică să se desfăşoare restul întrecerilor.

Cupa Mondiala la Sanie

Directorul Clubului Sporturilor de Iarnă din Vatra Dornei, Octavian Pungovschi, a mărturisit că întrecerea a fost programată cu o lună mai devreme decât în anii anteriori pentru a beneficia de temperaturi scăzute.

La Vatra Dornei sunt aşteptaţi sănieri profesionişti din cel puţin 15 ţări, inclusiv din lotul naţional al României, fiind posibil să vină în premieră şi reprezentanta Noii Zeelande.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cei mai buni sănieri vin la Dorna"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*