“Ceferiştii” înfruntă “aviatorii”

Etapa a 24-a din Liga a III programează un meci special pentru Ioan Radu. Antrenorul Rapidului se deplasează pe terenul formaţiei Aerostar Bacău, echipă pe care a pregătit-o în urmă cu trei sezoane.

Ioan Radu a dus Aerostarul la barajul de promovare, clasandu-se pe locul II la finalul sezonului competiţional 2007-2008. Băcăuanii au ratat atunci şansa de a accede în eşalonul secund, iar tehnicianul sucevean a părăsit echipa “aviatorilor”. Ioan Radu se întoarce vineri pe terenul Aerostarului în încercarea de a obţine primele puncte în deplasare.

“Din lotul pe care il pregateam atunci, doar Carp a mai ramas la Aerostar. Oricum, va fi placut sa ma reintalnesc cu antrenorii si conducerea de acolo. Am ramas cu amintiri placute, tinand cont ca am ajuns cu Aerostarul pana la barajul de promovare”, a marturisit Ioan Radu.

Gazdele ocupă în momentul de faţă poziţia a 10-a în clasament, cu un punct mai puţin decât Rapidul. Într-o ierarhie a celor mai slabe defensive din serie, adversara de vineri a sucevenilor se clasează pe poziţia a III-a, cu o medie de aproape două goluri primite pe meci.

“Chiar daca jucam cu o echipa clasata sub noi, cred ca vom avea un meci greu. Aerostarul are o traditie in a forma jucatori, si, in plus, cei de acolo isi doresc sa scape si de zona periculoasa a clasamentului. Incercam sa aducem puncte din cele trei deplasari care au ramas pana la finalul campionatului si sper sa incepem cu meciul de la Bacau”, a anuntat antrenorul Rapidului.

Pentru prima dată de când a preluat cârma Rapidului, Ioan Radu nu se confruntă cu indisponibilităţi, întreg lotul fiind valid pentru jocul de la Bacău. Meciul dintre Aerostar şi Rapid Suceava este programat vineri de la ora 17:00 şi va fi arbitrat la centru de gălăţeanul Florin Matei. În turul campionatului sucevenii au câştigat pe Areni cu scorul de 3-2.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *