“Ceferiştii” merg la victorie

Până la finalul turului de campionat, Rapid Suceava mai are programate patru partide, toate în compania unor adversari modeşti. Primul joc din care “ceferiştii” trebuie să ia toate cele trei puncte este programat vineri, la Tîrgu Neamţ.

După două înfrângeri consecutive, Rapid Suceava vrea să simtă din nou gustul victorie. Adversara din aceasta etapă a “alb-vişiniilor”, Cetatea Tîrgu Neamţ, ocupă locul 13 în clasamentul seriei I, cu doar două victorii înregistrate în 10 etape. Principalul motiv de îngrijorare al sucevenilor înaintea meciului de vineri îl reprezintă problemele din cadrul lotului. Romaniuc, Ailenei şi Ghiviziu sunt suspendaţi, iar Florin Plămadă a suferit o entorsă şi este incert pentru jocul de la Tîrgu Neamt. În aceste condiţii, tehnicienii Rapidului vor miza pe cuplul Hrimiuc – Sava în centrul apărării.

“În ciuda ultimelor rezultate, băieţii au arătat un tonus bun la antrenamentele din această săptămână. Va fi un meci greu, dar sperăm să câştigam. După ultimele duşuri reci, ne dorim să vină soarele şi pe strada noastră. Faţă de jocul cu Petrotub Roman, la Tîrgu Neamt vor fi multe schimbări în garnitura de start a echipei noastre”, a anunţat directorul tehnic al Rapidului, Bogdan Tudoreanu.

Întâlnirea dintre Cetatea Tîrgu Neamş şi Rapid Suceava este programată vineri, de la ora 14:00, şi va fi condusă de o brigadă de arbitri din Buzău, în frunte cu centralul Ionel Vizireanu. În ediţia trecută de campionat gruparea nemţeană a câştigat ambele jocuri, 2-1 pe teren propriu şi 3-2 pe stadionul Areni.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "“Ceferiştii” merg la victorie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*