Ceferiştii merg la munte

Pentru prima dată de la înfiinţare, clubul Rapid Suceava îşi trimite jucătorii la un stagiu de pregătire centralizată la munte. Pentru cantonamentul de la Păltinoasa, antrenorul Ioan Radu va deplasa un lot de 22 de jucători.

În ciuda problemelor financiare, oficialii clubului Rapid au reuşit să programeze un cantonament la munte. Antrenorul Ioan Radu este convins ca stagiul de pregătire centralizată se va reflecta rapid în evoluţia elevilor săi.

“Un cantonament montan este absolut necesar pentru că sunt foarte mulţi jucători tineri, unii dintre ei care n-au făcut pregătire centralizată niciodată. După cantonament cred că faţa echipei va fi alta”, a spus Ioan Radu.

Antrenorul Rapidului a mărturisit că va încerca sa adopte sistemul de joc cu patru fundaşi, lucru remarcat de altfel şi în ultimele meciuri de pregătire: “Încercăm să jucăm cu patru fundaşi, fie ca vom juca un 4-1-4-1, fie 4-2-3-1, asta în funcţie de adversari. Aici va trebui să lucrăm foarte mult pentru că, în acest tip de joc, trebuie ca jucătorii să se sincronizeze foarte bine.”

Delegaţia “alb-visiniilor” va pleca la Păltinoasa vineri sau sâmbătă, urmând să rămână la munte timp de o săptămână. Până atunci, Rapidul va mai susţine un amical, joi, la Cetatea Tîrgu Neamţ.

Iată lotul pe care Ioan Radu îl va deplasa la Păltinoasa:

Portari: Pascal, Hofbauer, Artenie;
Fundaşi: Dumitriu, Sava, Breniuc, F. Plămadă, Ghiviziu, Spătar, Ailenei, C. Ciurlă;
Mijlocaşi: Golofca, Vaida, I. Plămadă, Corban, Viţel, Olariu, A. Ciurlă, Zaremba;
Atacanţi: Liutec, Păşcanuţ, Barbir.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ceferiştii merg la munte"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*