„Ceferiștii” au programate cinci amicale

După o săptămână de reacomodare la efort, componenții divizionarei secunde Rapid Suceava se vor înfrunta sâmbătă într-un joc școală. Partida se va desfășura, începând cu ora 10:00, pe terenul Liceului cu Program Sportiv și va cuprinde două reprize de câte 35 de minute.

Tudor Tudorache
Tudor Tudorache

Cu ocazia jocului de sâmbătă Costel Ilie îi va urmări la lucru și pe cei trei jucători nou-veniți pe „Areni”. Este vorba despre fostul fundaș al Rapidului din București, Daniel Ciobanu, și atacanții Tudor Galan de la Unirea Tărlungeni și Tudor Tudorache de la FC Botoșani.

Ultimul a evoluat în toamnă pentru Știința Miroslava, fiind goalgheterul seriei I din Liga a 3-a, cu 11 goluri. “Ceferiștii” așteaptă ca până sâmbătă la Suceava să ajungă încă 1-2 jucători noi.

Rapidiștii au programate câte două antrenamente pe zi în această perioadă, iar antrenorul Costel Ilie s-a declarat mulțumit de felul în care se pregătesc elevii săi.

„Echipa reacționează foarte bine la cerințe. Este o perioadă de acumulări fizice și mă bucur că toți jucătorii sunt conștienți că trebuie să tragă tare pentru a putea să ne îndeplinim obiectivele”, a declarat tehnicianul Rapidului.

Până în acest moment, Rapid Suceava are programate cinci meciuri amicale: pe 27 ianuarie cu Dacia Unirea Brăila, pe 6 februarie cu Ceahlăul Piatra Neamț, pe 9 februarie cu Bucovina Pojorâta, pe 16 februarie cu SC Bacău și pe 19 februarie, din nou, cu Bucovina Pojorâta.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

6 Comentarii

  1. Forza Suceava.Pentru domnul antrenor daca iti doresti sa faci ceva cu adevarat la Suceava mergi si prezintati planul la domnul primar si nu te da batut chiar daca o sa ti fie greu la anceput ,dar o sa fi iubit la Suceava ca ti care au trecut pe la noi.Multa bafta si sanatate la toata lumea.Forza Rapid Forza Suceava!!!

  2. Noi facem amical cu Braila, dar Braila face amical cu noi?

     „Urmează cea mai grea perioadă din viaţa unui fotbalist, de aceea am ales varianta de a pleca la munte, unde să avem condiţii de pregătire specifice acestei etape. Vom alterna antrenamentele, vom face şi trei şedinţe de pregătire, dar vom încerca să disputăm şi două amicale, pe 27 şi pe 30 ianuarie. Deocamdată este stabilit testul cu Bucovina Pojorâta, pentru al doilea vorbisem cu cei de la SC Bacău, dacă această formaţie va declina oferta noastră vom juca tot cu Pojorâta şi al doilea amical”, a precizat, pentru Obiectiv Vocea Brăilei, Alin Pânzaru. Stire luata de pe liga2.ro

  3. Da a jucat WCsb – oile sb, scor final 1-1, au marcat pt WCsb Marica cel mic, iar pt oi a marcat Berbecul latifundiar. Ramaneti pe fir pentru stiri noi, se anunta transferuri spectaculoase, 95 % ne-am inteles cu Mihaita Szekely.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *