Ceahlăul- Rapid Suceava: 2-0

Rapid Suceava a pierdut, cu scorul de 0-2, in fieful liderului de toamna din prima serie a Ligii a II-a, Ceahlaul Piatra Neamt, intr-un amical desfasurat, azi, pe terenul sintetic din cadrul complexului de sub Pietricica.

Aflata la cel de-al doilea test din aceasta iarna, trupa antrenata de Ioan Radu a stat la cutie pe tot parcursul primei reprize, astfel ca portarul Pascal a scapat fara gol pana la pauza, cand tabela indica egalitate, scor 0-0. Chiar daca rapidistii au schimbat liniile odata cu startul reprizei secunde, reduta suceveana a reusit sa tina de rezultat pana in minutul 75, cand Ceahlaul a deschis scorul prin Margine. Echipa lui Magiun si-a dublat avantajul trei minute mai tarziu, cand Chitosca a stabilit scorul final la 2-0.

Antrenorul Ioan Radu a inceput meciul cu urmatoarea formula de start: Pascal – Sava, Dumitriu, I. Plamada, Gigica, Ghiviziu, Golofca, Balau, Zaremba, Bagu – Liutek. Pe parcursul jocului au mai evoluat: Hofbauer, Breniuc, A. Ciurla, Buraciuc, Boca, Pascanut, Rebenciuc, Avasiloaie, Hutanu.

Fata de amicalul cu Tulcea, am remarcat un oarecare progres in jocul nostru, cel putin prin prisma rezultatului, iar la acest lucru cred ca a contribuit si suprafata de joc. Nu am mai intampinat aceleiasi probleme fizic precum s-a intamplat in jocul pe zapada de la Campulung”, a spus Ioan Radu.

De partea cealalta, printre jucatorii rulati astazi de Ceahlaul Piatra Neamt, s-au aflat si sucevenii Marius Onciu si Andrei Rohetki, care au intrat pe teren pe parcursul reprizei a doua a intalnirii cu Rapid.

Foto: www.SportNeamt.com

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ceahlăul- Rapid Suceava: 2-0"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*