Ceahlăul II – Sporting: 1-2

Sporting Suceava a debutat cu o victorie in sezonul de primavara, dupa ce s-a impus astazi, cu scorul de 2-1, pe terenul celor de la Ceahlaul II Piatra Neamt. Aflati la primul joc oficial cu Claudiu Sevaciuc pe banca tehnica, “alb-verzii” au deschis scorul inca din minutul 10, cand Andronic a profitat de o invalmaseala in careul nemtean si a reluat in plasa o minge venita din corner. Avantajul oaspetilor a durat insa doar un sfert de ora, Ceahlaul II reusind egalarea prin Marc, care inscris dupa o faza identica, in urma unei lovituri de la colt. Nemtenii puteau prelua conducerea pe tabela pe finalul primei reprize, dar portarul Turita a fost salvat de transversala si cele doua formatii au intrat la pauza la egalitate, scor 1-1.

Oaspetii si-au ingreunat misiunea sub Pietricica in minutul 70, cand au ramas in zece jucatori dupa eliminarea lui Cainari, trimis in tribune pentru doua cartonase galbene. In ciuda inferioritatii numerice, Sporting a dat lovitura cu cinci minute inainte de final, cand Buziuc a primit o pasa pe culoar, a facut o cursa de 20 de metri cu doi fundasi in spate si l-a executat pe portarul gazdelor cu un sut la coltul lung.

Sporting Suceava: Turita – Ailenei, Ferariu, Andronic, Pantea – Filip, Apetri – Azaharioaie, Cainari, Bagu – Gurita. Pe parcursul meciului au mai intrat: Buziuc, Nechitoaia, Vitu si Arotaritei.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ceahlăul II – Sporting: 1-2"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*