Ceahlăul II – Bucovina: 2-0

Bucovina Radauti a suferit prima infrangere stagionala, dupa ce a pierdut astazi dupa-amiaza, cu scorul de 0-2, pe terenul celor de la Ceahlaul II Piatra Neamt, intr-un meci contand pentru etapa a 2-a a Ligii a 3-a.

Impulsionata de victoria din runda inaugurala, trupa antrenata de Lucian Burlacu a inceput mai bine jocul de sub Pietricica si a trecut pe langa gol la jumatatea primei reprize, cand Ionesi a fost blocat intr-o faza in care a scapat singur cu portarul nemtenilor. Gazdele au replicat in minutul 34, cand Diaconu a deschis scorul cu un sut la coltul lung dupa o incursiunea pe partea dreapta. Ceahlaul II isi putea dubla avantajul in primul minut al reprizei secunde, dar portarul Prutean a fost la post si a deviat in bara sutul trimis de Popadiuc. Un sfert de ora mai tarziu, nemtenii au ramas in zece oameni dupa eliminarea stupida a lui Chitoasca, dar superioritatea numerica a oaspetilor s-a concretizat printr-o singura ocazie semnata de Stoian. Ramasi la randul lor cu un jucator in minus, dupa eliminarea lui Hutanu, radautenii au incasat un nou gol cu trei minute inainte de fluierul final, cand Diaconu si-a trecut in cont dubla la o centrare trimisa de Pavel si a inchis tabela la un sec 2-0.

Bucovina Radauti: Prutean – Hutanu, Vitu, Breniuc, Dutica, Apostol, Stoian, Ionesi, Pasaila, Avramia, Sabie. Antrenor: Lucian Burlacu. In repriza a doua au mai intrat: Gucianu, Viu si antrenorul principal Lucian Burlacu.

Clasament: 1. Sc Bacau 6p, 2. Otelul II Galati 4p, 3. Csm Moinesti 4p… 8. Bucovina Radauti 3p…

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ceahlăul II – Bucovina: 2-0"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*