Ceahlăul – Rapid Suceava: 3-0

Rapid CFR Suceava a inregistrat prima infrangere de la startul pregatirilor de iarna, dupa ce a pierdut astazi, cu scorul de 0-3 (0-3), in fieful prim-divizionarei Ceahlaul Piatra Neamt, intr-un meci amical desfasurat pe terenul central de sub Pietricica.

Rapid: Pascal – I. Plamada, Ferariu, Sava, Semeghin – Stanescu, Velescu – Cerlinca, Sumanariu, Arotaritei – Ionesi. Antrenor: Bogdan Tudoreanu. Au mai evoluat: Hantescu, Bagu, Vitu, Spatar, Dutica, Golofca, Fedorovici, Ioancea si Sighiartau.

Au lipsit portarul Andrei Arteni si atacantul Mircea Negru, ultimul fiind invoit.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

17 Comentarii

  1. oare cum a jucat Sighiartau? ceva declaratii a lui Ted sau Moldovan ? oare ce am face noi fara gazeta de suceava? multumim gazeta sv ! daca mai dati si parerile despre joc a antrenorilor si a conducatorilor de la Rapid inseamna ca sunteti profesionisti ! oare mai vine atacantul care a jucat in tur la BT Razvan Radu ? de jucatori buni avem nevoie ca sa scapam de retrogradare ! Doamne ajuta !

  2. imi pare rau ca a luat-o azi rapid …..nu vreau sa fiu rautacios dar sant in echipa asta cativa care comenteaza cu privire la cei din RADAUTI a-si vrea cu tot respectul pe care il am fata de RAPID ca find echipa JUDETULUI SUCEAVA acele persoane sa-si vada de treaba ……..MULT SUCCES IN EVITAREA RETROGRADARII

  3. Bidah,daca ești bidalac poti sa vii in probe.chiar daca nu ești bun in poarta te agatam de tribuna.trebuie sa sperie cineva si ciorile de acolo.te legeni si urli ca descreieratul ca doar asta stii sa faci.

  4. gazetasv , vrem si noi o informatie legata de macelul de la pojorita , o echipa de comuna invinge in mod rusinos niste jucatori de fotbal de tot rahatelul cu plutonierul moldovan si caprarul tudoreanu in frunte .bai , nimicarilor voi mai vreti cantonament … STRICATI IMAGINEA ORASULUI SUCEAVA , plecati fiecare la echipele de unde ati venit .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *