VIDEO | Ceahlăul Piatra Neamț – Foresta: 5-1

Foresta a suferit o nouă înfrângere rușinoasă în deplasare, echipa condusă de Petre Grigoraș fiind surclasată, cu 1-5, în meciul jucat sâmbătă, pe terenul Ceahlăului, în etapa a VIII-a a Ligii a III-a.

Extrem de motivată, formația nemțeană a deschis scorul încă din minutul 2, prin M’Barga, care a transformat un penalty acordat pentru un fault comis de Vițelaru. Scenariul s-a repetat la poarta opusă, în minutul 33. Cerlincă a căzut în careu la o intrare a lui Andreș, centralul botoșănean Bogdan Jijiie a indicat punctul cu var de la 11 metri, de unde Drugă nu l-a iertat pe celălalt căpitan, Barna, pentru 1-1 la pauză. Ceahlăul a revenit la conducere pe tabelă la patru minute de la fluierul de start al reprize secunde, când întreaga apărare a oaspeților a stat și s-a uitat cum Toma înscrie cu un șut plasat din marginea careului. In minutul 53, Foresta a rămas cu un jucător mai puțin pe teren, Vițelaru, care parca joaca in tricoul Aerostarului, văzând direct cartonașul roșu după ce l-a lovit cu palma peste față pe M’Barga, în momentul în care meciul era oprit pentru o lovitură liberă în favoarea “galben-verzilor”. Cu un jucător în plus pe gazon, gazdele au defilat în ultima jumătate de oră. Fomba a dus scorul la 3-1, după ce a ciupit o minge din șase metri, Luboya a marcat apoi cu noroc, după un corner și tot atacantul congolez a închis tabela cu o lovitură de cap de la mare distanță. Ceahlăul – Foresta s-a terminat 5-1 și, odată cu acest rezultat, formația suceveană și-a compromis șansele de promovare, fiind la zece puncte de primul loc, la ani lumina de Aerostar.

Foresta Suceava: Cărbune – Sumanariu, Ichim, Vițelaru, Drugă – Celeadnic, Stănescu – Cerlincă, Rigoni, Hagiu – Martin. Antrenor: Petre Grigoraș. Au mai intrat: Căinari, Marin, Pipos și Pavel.

https://youtu.be/zuj4I–YjDY

Foto: Dan Eșanu

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *