Ceahlăul II – Rădăuţi: 0-0

Bucovina Rădăuţi s-a întors cu un punct preţios de sub Petricica, după ce a remizat ieri, scor 0-0, în compania formaţiei Ceahlăul II Piatra Neamţ, într-un joc din cadrul ultimei etape a turului Ligii a III-a.

Nemţenii au început mai bine întâlnirea, ratând prima ocazie de a deschide scorul la un şut de la distanţă la care Butnariu a respins mingea în transversală. Oaspeţii şi-au intrat mai greu în ritm şi au reacţionat abia pe finalul primei reprize, când Popescu şi Sabie au irosit doua şanse bune de gol. Trupa antrenată de Daniel Stoica s-a instalat şi mai confortabil în jumătatea adversă de teren odată cu startul reprizei secunde, dar portarul Barna, venit de la prima echipă a Ceahlăului, a fost de neînvins la şuturile expediate rând pe rând de Sabie, Popescu, Zaremba sau Botuşan. Scor final 0-0, iar Bucovina Rădăuţi pleacă cu un punct important de la Piatra Neamţ în perspectiva turneului play-off pe care îl va juca la primăvară.

“La pauză eram mulţumiţi cu un egal, dar ţinând cont de ocaziile pe care le-am avut în repriza secundă, pot spune că rezultatul final este unul nedrept. E totuşi un punct câştigat în deplasare, pe terenul unei echipe cu care ne vor reîntâlni în play-off”, a declarat managerul grupării rădăuţene, Manuel Costache.

Bucovina Rădăuţi: Butnariu – Viu, Alupei, Hrimiuc, C. Ciurlă, Botuşan, Mihailovici, Zaremba, Păsăilă, Sabie, Popescu. Antrenor: Daniel Stoica. Pe parcurs a mai intrat Sfârnaciuc.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Ceahlăul II – Rădăuţi: 0-0"

  1. sunte;ti vai de capul vostru..cum 4 puncte intr;un tur de campionat…faceti nabii ceva sa nu retrogradam,anul trecut cate punte erau dupa prima parte ?stie careva?

  2. manu parerea mea e sa aduci un antrenor care ar putea aduce niste jucatori dupa el…degeaba e stoica bun…

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*