Cea mai bună apărare din ligă

Defensiva este punctul forte al Universităţii Suceava în această toamnă. În cele 7 etape desfăşurate până în prezent, echipa locală de handbal a primit 180 de goluri, ocupând primul loc într-o ierarhie a celor mai bune apărări.

Pilonul de bază din defensiva suceveană, Bogdan Şoldănescu, este de părere că un rol important în compartimentul de apărare îl au şi evoluţiile foarte bune ale portarilor Bogdan Pralea şi Iulian Andrei.

“Am văzut că avem cea mai bună apărare şi ne bucură acest lucru. Ne pregătim mult, ne bazăm mult pe faza defensivă, avem şi doi portari valoroşi care ne ajută tot timpul, iar acest aspect nu poate decât să ne mulţumească”, a afirmat Bogdan Şoldănescu.

La rândul său, portarul Bogdan Pralea a mărturisit că în ultimele 3 săptămâni au fost puse la punct mai multe aspecte ce privesc jocul echipei şi speră ca rezultatele să se vadă în meciul cu CSM Bucureşti.

“CSM Bucureşti se axează pe trei jucători cu experienţă şi aici mă refer la Stamate, Pătru şi Mironescu. Noi venim după o pauză de trei săptămâni, cand am avut timp să punem la punct mai bine relaţiile de joc. Ne vom concentra pentru că trebuie să acumulăm cât mai multe puncte”, a spus portarul Universităţii.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cea mai bună apărare din ligă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*