Ce poți face pentru a evita pierderea biletelor din cauza unui singur meci

Pescarii și pariorii au ceva în comun: povești despre cât de aproape au fost să dea lovitura. „Am prins un crap de 5 kilograme și, când să îl iau cu minciogul, a scăpat din ac” are aceeași încărcătură dramatică precum „am avut 10 meciuri pe un bilet și m-a scos chiar ultimul”.

Din fericire pentru ei, pariorii au câteva soluții la îndemână pentru a evita „teribilul ghinion”. În acest articol, îți vom spune ce ai de făcut pentru a nu pierde un bilet din cauza unui singur meci. Important este să găsești un site cu predicții la pariuri sportive bun, pentru că restul se rezolvă.

Poți profita de ofertele promoționale

Operatorii îți pun la dispoziție diverse instrumente care te salvează de la pierderea întregii mize în cazul în care nu iese una dintre selecțiile de pe biletele de tip acumulator. Unele se regăsesc în secțiunea cu oferte promoționale dedicate clienților existenți. De exemplu, dacă plasezi un bilet cu minim 10 selecții și cota minimă 1.60 per selecție, ai profit și dacă sunt câștigătoare numai 9 meciuri. Suma câștigată este miza înmulțită cu cota finală formată din cotele selecțiilor corecte. Cu ocazia Cupei Mondiale din Qatar, un operator de top are o ofertă inedită: dacă greșești toate pronosticurile pentru meciurile din faza grupelor, primești 500.000 de lei cash! E foarte greu să greșești tot, dar și premiul e fabulos.

Poți apela la linii asiatice

O altă modalitate de a nu trăi drama descrisă în primul paragraf este să joci cât mai acoperit, folosindu-te de linii asiatice sau de selecții în care se returnează miza în caz de egalitate. Dacă preferi să pariezi pe „soliști”, poți alege echipe ale căror victorii sunt cotate cu peste 2.20, astfel că selecția „handicap asiatic 0” (sau Draw no Bet) va avea cota în jurul a 1.65. Meciurile care se vor termina la egalitate vor primi cota 1.00, iar pentru cota finală vor fi luate în considerare doar cotele selecțiilor câștigătoare. Același principiu este valabil pentru pariurile pe total goluri. În loc de clasicul „peste/sub 2.5”, există posibilitatea să mizezi pe selecția „peste/sub 2 goluri”. În cazul în care în respectivul meci se marchează numai două goluri, atunci primești cota 1.00, iar biletul de tip acumulator nu este pierzător.

Poți plasa bilete în sistem

Înainte ca secțiunile de oferte promoționale să fie atât de bogate precum sunt în prezent și înainte de introducerea la scară largă a liniilor asiatice, principala soluție de a evita pierderea biletelor din cauza unui singur meci era plasarea pariurilor în sistem. Astfel, dacă vrei să plasezi 6 selecții, poți opta pentru un sistem 5/6 (trebuie să iasă oricare 5 selecții dintre cele 6), sau chiar 4/6 (trebuie să iasă oricare 4 selecții dintre cele 6). Cota finală este produsul dintre cotele selecțiilor care ies, iar miza finală este suma mizelor puse pe fiecare combinație posibilă. Comparativ cu optarea pentru o ofertă promoțională, dezavantajul este că profitul este mai mic dacă ies toate selecțiile de pe bilet.

Poți da Cash Out, dacă ai ocazia

De asemenea, foarte utilă este funcția Cash Out. Dacă ies toate meciurile de pe bilet până la ultimul, care urmează să se joace, iar profitul este deja unul „frumos”, nu are niciun sens să riști să pierzi pariul. Situația este cu atât mai favorabilă dacă ultimul meci a început, iar la scorul din acel moment este câștigătoare și ultima selecție. De ceva timp, unii operatori oferă și Cash Out parțial, adică poți închide pariul pe o parte din miză, iar restul de miză rămâne în joc până la finalul ultimului meci.

În afară de soluțiile prezentate mai sus, pentru a nu pierde biletul din cauza unui singur meci sunt valabile și regulile generale atunci când vorbim de pariuri sportive: analizează cât se poate de bine fiecare partidă și joacă pe cote realiste, nu fanteziste.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *