Ce caută Turul Ciclist la Suceava?

Gheorghe Flutur şi Ion Lungu, adică şefii de la judeţ şi municipiu, au anunţat că au devenit parteneri ai Federaţiei Române de Ciclism pentru organizarea pe teritoriul judeţului Suceava a două etape din Turul ciclist al României.
Mai exact, prin iunie-iulie, prin judeţul nostru, inclusiv prin municipiul Suceava, vor trece nişte băieţi călare pe biciclete, care se vor întrece pentru a ajunge primii la o oarecare linie de sosire. Nu ştiu dacă v-aţi uitat vreodată la o astfel de competiţie. Bicicletele folosite la turul ciclist sunt mai mult învăţate cu autostrăzile din vest decât cu mocirla din Suceava.

Eu mă întreb dacă, atunci când au stabilit traseul, cei de la federaţia de ciclism au trecut prin Suceava pentru a vedea cum arată drumurile. Sunt sigur că nu au venit pe aici. Ar fi rămas blocaţi printre gropi.

Dacă aş fi în locul lui Flutur sau a lui Lungu le-aş transmite concurenţilor să îşi facă asigurare CASCO pentru biciclete înainte de a intra în judeţ.
Şi aş cheltui nişte bani cu folos pentru a tipări un manual care să îi înveţe pe bicicliştii profesionişti cum să se ferească de miliardele de gropi din Suceava (judeţ şi, mai ales, municipiu).

www.dinuzara.com

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *