Caută reabilitarea la Brăila

Rapidul cauta sa se reabiliteze in planul rezultatelor in meciul pe care il are programat vineri, cu incepere de la ora 11.00, pe terenul celor de la CF Braila, in cadrul etapei a II-a din play-off-ul Ligii a II-a.

Jucatorii suceveni au un motiv in plus sa-si doreasca un rezultat pozitiv in lunca Dunarii. Miercuri, presedinte Gabriel Clim a facut un efort financiar si le-a achitat salariile. “Conducatorii nostri au reusit sa faca niste eforturi si baietii au incasat salariile. Lucrul acesta sper sa-i scoata din starea in care au fost in cele doua jocuri cu Buzaul. A fost o stare de incertitudine care i-a afectat. Situatia financiara este in continuare grea, dar domnul Clim si domnul presedinte au reusit sa imprumute niste bani si sa le plateasca salariile la baieti. De la Primarie am primit doua miliarde, dar am ramas cu 1,3 miliarde din care am achitat doua salarii si cheltuielile cu organizarea jocurilor. Urmatorii bani de la Primarie am inteles ca vor veni dupa data de 15 mai. Sper sa terminam campionatul, iar la vara vom vedea cum ne organizam. Ar fi pacat sa dispara aceasta echipa peste noapte, probabil multi ani n-ar mai fi fotbal de Liga a II-a la Suceava. Baietii sunt intelegatori, chiar mi-au spus ca sunt constienti ca s-ar putea sa nu primeasca banii pentru toate punctele. Acum, trebuie sa demonstreze ca jocurile proaste care le-au facut in ultima vreme au fost cauzate de starea de incertitudine care a fost la echipa. Eu stiu ca valoarea lor este alta”, a spus Ted.

Seful bancii tehnice de pe Areni a vorbit si despre adversarul de vineri. “La Braila este o deplasare grea, intalnim o echipa buna, care a inceput play-off-ul cu dreptul. A reusit sa castige un punct la Voluntari, unde se castiga greu. Au o posesie buna si cativa jucatori cu experienta, iar aici ma refer in special la Onofras si Frunza. Acasa au un joc bun, cu o posesie buna si ies la joc, dar sper ca acest lucru sa ne convina si noua. Odata cu primirea salariului s-a schimbat un pic si atmosfera, baietii sunt mai increzatori”, a mai spus Tudoreanu.

Sascha Marinkovic este increzator ca rapidistii se vor intoarce cu puncte de la Braila: “Va fi un meci foarte greu, o deplasare lunga, dar suntem motivati sa ne intoarcem cu puncte de acolo. Ambele echipe avem experienta, dar din cauza accidentarilor lui Semeghin si Velescu noi suferim putin. A fost un blocaj psihic, dar la Braila ne vom concentra si eu zic ca ne vom intoarce cu puncte”.

La randul sau, Constantin Ferariu este increzator in sansele “ceferistilor”. “Mergem la Braila sa castigam. Intalnim o echipa buna de Liga a II-a, cu jucatori experimentati ca Frunza, Onofras si Ungureanu. Chiar daca ultimele meciuri nu au fost prea bune, speram sa venim cu puncte acasa. Atmosfera este putin mai buna, am luat si noi salariile. Pastele este pentru fiecare”, a spus Ferariu.

Rapid Suceava (echipa probabila din meciul cu Braila): Pascal – D. Balan, Ferariu, Soare, Spatar – Al. Apostol, Onciu, Sumanariu – Golofca, Buziuc, Ghiorghiciuc.

CF Braila este favorita la casele de pariuri, cu o cota de 2.05 la victorie. De partea cealalta, un succes la sucevenilor pe malul Dunarii este cotat cu 3.20, aceiasi cota avand si un rezultat de egalitate. Meciul de vineri dintre CF Braila si Rapid Suceava va fi condus de o brigada de arbitri formata din centralul Dan Botescu, ajutat la cele doua tuse ale terenului de Alexandru Midvichi si Mihaita Necula, toti din Bucuresti.

Programul etapei a II-a din play-off:

SC Bacau – FC Voluntari
Gloria Buzau – Academica Arges
CF Braila – Rapid Suceava

Cl fotbal Braila

In sezonul regulat, formatia suceveana a castigat ambele intalniri disputate in compania celor de la CF Braila. A fost 0-2 in lunca Dunarii si 2-1 pe stadionul Areni.

COMENTARII:

4 Comentarii la "Caută reabilitarea la Brăila"

  1. Iar Pascal in poarta? Multa bafta Ted :))

  2. 1-0 braila min 86

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*