Caută victoria în campionat

După ce au câştigat în Cupa României, la Galaţi, rugbyştii suceveni vizează acum un prin succes în Divizia Naţională. CSM Bucovina înfruntă duminică, în deplasare, gruparea RC Bârlad, într-un meci care contează pentru a treia etapa din play-out.

Vasluienii s-au impus de fiecare dată în cele trei partide susţinute în acest an contra echipei CSM Bucovina. În ultimul duel direct, RC Bârlad a câştigat, în urmă cu o luna de zile la Suceava, cu scorul de 24-14, după ce la pauză echipa antrenată de Constantin Vlad a condus cu 14-7. Înaintea meciului de duminică, gruparea suceveană se confruntă cu două probleme de lot. Lupei acuză o accidentare uşoara suferită în meciul de la Galaţi, iar Bursuc ar putea să rămână la Suceava din cauza serviciului. În schimb, la gruparea suceveană a revenit Cezar Pascari, jucător care a evoluat ultima dată în Franţa.

“În ultimul meci cu Bârladul, desfăşurat la Suceava, am avut o evoluţie foarte bună în prima repriză, când am şi condus. Am pierdut partida după pauză, când arbitrii ne-au dezavantajat categoric. Adversarii de duminică formează o echipă tânără, care s-a impus la scor în ultima etapă, la Buzău, lucru care ne pune pe gânduri. Pentru a pregăti cat mai bine acest joc am susţinut miercuri un meci amical cu echipa de juniori sub 19 ani de la Gura Humorului, o formaţie foarte bună, care sper să câştige titlul naţional. Mă bucur că suntem sprijiniţi în continuare de Primărie şi Consiliul Local şi mulţumesc pe această cale în special domnului primar Ion Lungu. Cred că nu mai este mult pâna vor veni şi victoriile în campionat”, a declarat antrenorul Constantin Vlad.

Meciul dintre RC Bârlad şi CSM Bucovina este programat duminică, de la ora 16:00. Până să facă deplasarea în Vaslui, antrenorul Constantin Vlad va participa la un meci de old-boys, programat sâmbătă de la ora 12:00 la Gura Humorului. Evenimentul este organizat de omul de afaceri Vasile Sevastru, împreună cu primarul localităţii Valea Moldovei, fostul rugbyst Constantin Moroşanu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Caută victoria în campionat"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*