Caută reabilitarea în Banat

Toate-s vechi si noi sunt toate la Universitatea. Leonard Bibirig a revenit din aceasta saptamana in functia de antrenor principal al echipei locale de handbal in locul lui Stelian Bursuc, acesta din urma renuntand la sefia bancii tehnice a “studentilor” dupa rezultatele modeste inregistrate in primele opt etape de campionat.

Leonard Bibirig isi va incepe noul mandat de principal al “alb-albastrilor” duminica, cand Universitatea va evolua pe terenul formatiei Politehnica Timisoara, intr-un meci programat cu incepere de la orele 11.00, in sala “Constantin Jude” si care va conta pentru etapa a 9-a din cadrul Ligii Nationale de handbal masculin.

Cu moralul facut terci, dupa esecul la scor suferit in derbiul din runda precedenta cu Stiinta Bacau, gruparea suceveana isi pune sperantele intr-un rezultat bun in Banat, chiar daca “studentii” vor avea de rapus cea mai buna defensiva din campionat in incercarea de a-si trece in cont a patra victorie din actuala stagiune.

Vom intalni o formatie foarte redutabila in jocurile de pe teren propriu, cu jucatori valorosi in lot precum Baiceanu, Timofte, Stan sau Fenici, ultimii doi fiind si la echipa nationala si nu intamplator are in acest moment si cea mai buna aparare din Liga Nationala. Noi tragem insa sperante la un joc bun si am incredere ca toti jucatorii nostrii, atat cei cu experienta, cat si cei mai tineri care vor face deplasarea vor reusi sa se mobilizeze pentru a obtine un rezultat pozitiv”, a declarat Leonard Bibirig.

Universitatea nu va putea conta in partida de pe malul Begai pe Chirut, Bursuc, Spiridon si Acatrinei. In schimb, in lotul sucevean va reveni pivotul Bogdan Soldanescu, refacut in mare parte dupa luxatia suferita la deget. Leonard Bibirig spera ca delegatia suceveana sa fie insotita la Timisoara si de Stelian Bursuc. “Stiu ca doamnul Bursuc nu a luat o hotarare definitiva si sunt in asentimentul dumnealui in privinta jocului echipei. Sper insa ca va face deplasarea alaturi de noi”, a spus Bibirig, care a precizat ca “studentii” vor face deplasarea cu trenul de noapte, sucevenii urmand sa plece spre Timisoara inca de vineri seara.

Meciul dintre Politehnica Timisoara si Universitatea Suceava va fi arbitrat de un cuplu de arbitrii format din Ionut Marta si Stefan Hendrea, ambii din Baia Mare. La ultima vizita in Banat, handbalistii suceveni s-au impus la limita in fata formatiei gazda, scor 25-24, intr-o confruntare desfasurata in luna februarie a acestui an.

Exit mobile version