Caută noi surse de finanțare

Bucovina Fratautii Noi incearca in aceasta perioada sa gaseasca noi surse financiare pentru sustinerea echipei la nivelul Ligii a 3-a, acolo unde a ajuns pentru prima oara in istoria clubului in urma barajul de promovare de saptamana trecuta. Conducerea clubului mizeaza in acest sens pe sprijinul Primariei Municipiului Radauti, care pare dispusa sa finanteze echipa incepand cu sezonul viitor. Conform managerului Manuel Costache, lucrurile s-ar putea clarifica saptamana viitoare, odata cu investirea noului deliberativ local din Radauti. “Toata lumea ne felicita, dar deocamdata nu ni s-a oferit nimic concret. Am purtat discutii cu autoritatile din Radauti, iar semnalele sunt pozitive. Acum, asteptam sa fie investita noua conducere locala”, a declarat managerul Manuel Costache.

Managerul celor de la Bucovina Fratautii Noi estimeaza ca echipa are nevoie de cel putin 300.000 de lei noi pentru participarea in viitorul sezon al Ligii a 3-a. “Avem nevoie de cel putin 300.000 de lei pentru intreg sezonul, dintre care circa 180.000 de lei pana pe 15 iulie, cand este termenul limita pana la care trebuie sa legitimam jucatorii si sa ne inscriem in campionat”, a spus “Manu”.

Manuel Costache i-a acordat un nou vot de incredere antrenorului Lucian Burlacu, care va ramane pe banca tehnica a Bucovinei si in viitorul sezon. “Lucian ramane garantat antrenorul echipei. Ne-a convins in urma barajul de promovare”, a precizat oficialul celor de la Bucovina Fratautii Noi.

“Alb-albastrii” vor sarbatori promovarea intr-un cadrul oficial saptamana viitoare, cand este programat banchetul de final. “Am decis sa amanam banchetul pentru a putea fi prezenti toti jucatori. Unii au acum examene, iar altii participa la un turneul de minifotbal”, a explicat “Manu”.

Pana la startul viitorului sezon al Ligii a 3-a, programat sa aiba loc pe data de 17 august, conducerea celor de la Bucovina Fratautii Noi intentioneaza sa perfecteze un stagiu centralizat de pregatire si sa organizeze cateva trialuri pentru completarea lotului. “O parte dintre jucatori se pregatesc si in aceste zile, iar altii ne-au contactat pentru a sustine probe de joc”, a spus Manuel Costache.

Exit mobile version