C. Vasiliu, golgheterul la zi

Catalin Vasiliu

Componentul formaţiei Şomuzul Preuteşti, Cătălin Vasiliu, a fost cel mai bun marcator în sezonul de toamnă al Ligii a 4-a. Jucătorul în vârstă de 29 de ani a înscris 19 goluri în cele 14 meciuri desfăşurate în prima parte a campionatului judeţean.

Cătălin Vasiliu a bifat trei hattrick-uri pe parcursul sezonului de toamnă, în prima etapă, cu Voinţa Stroieşti, reuşind să înscrie chiar de patru ori. Pe poziţia secundă în ierarhia celor mai prolifici jucători din Liga a 4-a se află Andrei Trofin. Componentul formaţiei Moldova Drăguşeni a marcat 15 din totalul de 32 de goluri reuşite de echipa sa. Ocupanta locului secund în campionatul judeţean, Bradul Putna, se poate lăuda cu cea mai bună ofensivă: 47 de goluri în 14 meciuri. La această statistică au contribuit cel mai mult Tomescu, cu 13 goluri, şi Martinescu, autor a 10 goluri. Ceilalţi jucători care au arătat un mare apetit ofensiv în sezonul de toamnă al Ligii a 4-a sunt Petru Scutelnicu de la Viitorul Liteni, cu 9 goluri, Dan Bostan de la Minerul Iacobeni, Ionel Stoian de la Progresul Frătăuţii Vechi şi Lucian Cutaş de la Sporting Arbore, ultimii trei cu câte 8 reuşite personale.

COMENTARII:

22 Comentarii la "C. Vasiliu, golgheterul la zi"

 1. chido, daca tot ne incanti cu clasamente detaliate,ne ai putea oferi si echipa turului…care au fost dupa tine cei mai buni 11 din liga a4a!asteptam echipa
  …si in ceva ….ps: jos cu hotul de daicu!

 2. felicitari cata sper ca la sfirsitu campionatului sa fii tot tu bafta in continuare

 3. eu propun ca sa se faca o echipa din cei mai buni jucatori din liga IV si care sa joace un meci amical cu Rapid Suceava ! poate asa vor fi vazuti posibili viitori jucatori la Rapid sau Sporting! sa fie selectionati din liga IV si a V numai cei mai buni jucatori si dupa merit si nu pilosii ! poate face gazeta de suceava un sondaj cu cine din liga IV sau a V credeti ca ar putea face fata la Rapid sau Sporting ? poate asa aud si conducatorii celor doua cluburi de niste jucatori de perspectiva !

 4. sa se intereseze de nita si trofin de la draguseni ambi ar fi titulari in liga 2

  • poate poti sa ne spui si varsta lor ? multumesc ! ar trebui ca jucatori ca Trofin , Vasiliu , etc , sa fie luati si testati de antrenorii de la Rapid ! ne plangem ca nu avem atacanti dar nu facem nici un trial in judet cu cei mai buni atacanti ! OARE ANTRENORII DE LA RAPID AU OCHI SI PENTRU JUCATORII SUCEVENI ? pana acum trebuia facut macar o testare cu cei mai buni jucatori din judet ! oare cineva tine evidenta cu cei mai buni jucatori din judet ? sau antrenorii de la Rapid sunt capabili de-ai descoperi pe cei mai buni? cand se face trialul ar fi bine ca sa fie prezenti toti antrenorii suceveni poate asa se va decide mai bine si vorba aia unde sunt multi puterea creste ! doamne ajuta !

   • pacat ca cine trebuie nu gandeste asa ca tn….ar avea suceava de unde alege jucatori si cu putina pregatire ar scoate cv bun,dar probabil se merge pe alte principii;)nu sunt eu in masura sa judec;)

 5. Suporter liga a 4 | 29 decembrie 2013 at 15:02 | Răspunde

  Echipa turului cam asta ar fii …: Pascal ( putna) portar , fundasi : Tugui ( putna) Aionoaie (humor) Stanga: Craciun ( preutesti ) Dreapta:botusan ( preutesti) mijlocasi : Gafita ( humor ) Buratinov ( preutesti ) Dragomir (volovat) Cutas (sporting) atac: Catalin vasiliu Preutesti si Trofin draguseni

 6. din cite se aude trofin este dorit de preutesti

 7. trofin nu pleaca de la draguseni si cu nyta doar in cazuri exceptionale primaru de acolo nu le da drumul decat mai sus de nyta 22 de ani a vrut sal ea bucovina fratauti de la ajf e intereseaza dar sa se faca jocurile pentru anumite echipe veti vedea in curand un scandal mare mare mare

  • ”gabriel” plecarea de la draguseni este in discutii eu cred ca plecarea la o echipa de pe primul loc este un pas inainte in ceea ce ma priveste pe mn.cat despre echipa,ea o sa mearga inainte cu sau fara mn;)

 8. portar pascal (putna) fundasi stanga grigoriciu (volovat) dreapta botusan (preutesti) fundas central tugui putna
  mijlocas cardel (putna)

 9. portar pascal (putna) fundasi stanga grigoriciu (volovat) dreapta botusan (preutesti) fundas central tugui putna
  mijlocas cardel (putna) mijlocas dreapta gafita(humor) mijlocas stanga lelcu (putna) atacanti tomescu (putna) vasiliu (preutesti)

 10. N-am auzit de Pruteanu

 11. La cat de bun a fost a ajuns la liga a4-a. Din cate stiu au fost juniorii lui Silviu Stanescu la Cetate Suceava. Nu sunt din radauti sa stiu cat de bun e, doar pe Pascal il cunosc si stiu cum apara. Infine , parerea ta

  • Nu-i parerea mea dar sunt din Putna si nu am pierdut un meci si am vazut cine e titular si cine e rezerva.Bafta la amindoi.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*