Casuba a refuzat Rapidul

UPDATE Radu Casuba a declinat oferta de a antrena divizionara a III-a Rapid Suceava, motivand decizia prin faptul ca vrea sa isi indrepte intreaga atentie catre Scoala de Fotbal “Casuba si Galusca”. Urmatorul pe lista, Florin Cristescu, urmeaza sa aiba astazi o intalnire cu conducerea Rapidului, iar in cazul unui raspuns afirmativ, va conduce antrenamentul Rapidului din aceasta dupa-amiaza. Daca si fostul capitan al CSM-ului va refuza, ceferistii vor incepe discutiile cu Relu Buliga.

Conducerea clubului Rapid Suceava a inceput negocierile pentru aducerea pe banca tehnica a unui nou antrenor principal. In vizorul ceferistilor se afla trei foste glorii ale fotbalului sucevean: Radu Casuba, Florin Cristescu si Relu Buliga.

In functie de raspunsurile primite de la cei trei, oficialii Rapidului urmeaza sa stabileasca numele noul antrenor pana cel tarziu miercuri dimineata, astfel incat antrenamentul de dupa amiaza sa fie condus de noul tehnician. Cert este ca Ion Buzoianu va ramane la echipa in calitate de antrenor secund.

Din informatiile pe care le avem, cel putin pana la finalul turului, este exclusa revenirea lui Bogdan Tudoreanu pe banca tehnica a Rapidului.

Contactati telefonic, Radu Casuba, Florin Cristescu si Relu Buliga au declarat la unison ca nu li s-a propus pana acum functia de antrenor principal al Rapidului, insa sunt dispusi la negocieri.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Casuba a refuzat Rapidul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*