Casandra merge la Balcaniadă

Cristina Casandra s-a calificat la Campionatele Balcanice de sala ce vor avea loc la sfarsitul acestei saptamani la Istanbul. Sportiva de la CSM Suceava si-a asigurat prezenta la competitia din Turcia, dupa ce a ocupat locul secund in proba de 3.000 de metri din cadrul etapei finale a Campionatului National indoor de la Bucuresti.

Cristina a terminat proba cu timpul de 9 minute, 28 de secunde si 20 de sutimi, fiind depasita pe ultimii metri, cu numai doua secunde, de catre Ancuta Bobocel.

Antrenorul de la CSM Suceava, Silviu Casandra, spera la o medalie la Balcaniada din Turcia. “Cristiana a dovedit un real progres in aceasta perioada de pregatire. Fata de prima etapa si-a imbunatatit timpul cu aproape patru secunde si jumatate. Acum, speram la o medalie in Turcia de ce nu, chiar la aur. Va alerga pe o suprafata mult mai buna la Istanbul si poate scoate un timp mai bun cu cinci-sase secunde fata de cel de la Bucuresti”, a precizat Silviu Casandra.

La etapa finala de la Bucuresti au mai luat parte alti trei suceveni: Ciprian Enache (LPS Suceava), care a ocupat locul 7 in proba masculin de 3.000 de metri, Sebastian Ursachi (CSS Gura Humorului), clasat pe locul 5 la tineret si pe locul 8 la seniori in cursa de 400 de metri, precum si Elena Strucinschi (CSs Gura Humorului), care a ocupat locul 13 la tineret si 16 la senioare in proba feminina de 800 de metri.

Exit mobile version