Casandra merge la Balcaniadă

Cristina Casandra s-a calificat la Campionatele Balcanice de sala ce vor avea loc la sfarsitul acestei saptamani la Istanbul. Sportiva de la CSM Suceava si-a asigurat prezenta la competitia din Turcia, dupa ce a ocupat locul secund in proba de 3.000 de metri din cadrul etapei finale a Campionatului National indoor de la Bucuresti.

Cristina a terminat proba cu timpul de 9 minute, 28 de secunde si 20 de sutimi, fiind depasita pe ultimii metri, cu numai doua secunde, de catre Ancuta Bobocel.

Antrenorul de la CSM Suceava, Silviu Casandra, spera la o medalie la Balcaniada din Turcia. “Cristiana a dovedit un real progres in aceasta perioada de pregatire. Fata de prima etapa si-a imbunatatit timpul cu aproape patru secunde si jumatate. Acum, speram la o medalie in Turcia de ce nu, chiar la aur. Va alerga pe o suprafata mult mai buna la Istanbul si poate scoate un timp mai bun cu cinci-sase secunde fata de cel de la Bucuresti”, a precizat Silviu Casandra.

La etapa finala de la Bucuresti au mai luat parte alti trei suceveni: Ciprian Enache (LPS Suceava), care a ocupat locul 7 in proba masculin de 3.000 de metri, Sebastian Ursachi (CSS Gura Humorului), clasat pe locul 5 la tineret si pe locul 8 la seniori in cursa de 400 de metri, precum si Elena Strucinschi (CSs Gura Humorului), care a ocupat locul 13 la tineret si 16 la senioare in proba feminina de 800 de metri.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *