Casandra a prins finala

UPDATE | Cristina Casandra s-a calificat în finala probei de 3.000 de metri obstacole din cadrul Campionatului European de la Zurich. Atleta suceveană a obţinut în extremis accesul în ultimul act, după ce s-a clasat pe poziţia a 15-a în calificările de vineri.

Cristina Casandra a terminat pe locul 8 în serie, cu timpul de 10 minute şi 48 de sutimi. Atleta legitimată la CSM Suceava a profitat însă de timpii mai slabi înregistraţi în următoarea serie şi a prins astfel locul 15 pe general, ultimul care asigură calificarea în finala programată duminică.

================================================================

 Atleta suceveană Cristina Casandra aleargă astăzi în calificările probei de 3.000 de metri obstacole din cadrul Campionatului European de la Zurich. Programată în jurul orei 12.00, în direct pe Eurosport, cursa va reuni la start 23 de participante, primele 15 urmând să obţină calificarea în finala de duminică.

“Avem şanse mari să ne calificăm în finală. Vor fi două curse tari în decurs de două zile, dar Cristina are experienţa necesară să alerge sub 9 minute şi 50 de secunde pentru a prinde finală”, a spus antrenorul Silviu Casandra.

Cristina Casandra şi-a asigurat prezenţa la intrecerea continentală din Elveţia în urma Campionatelor Balcanice ce au avut loc la sfârşitul lunii iulie la Piteşti. La competitia din Trivale, atleta de la CSM Suceava a cucerit medalia de bronz în proba de 3.000 de metri obstacole, cu timpul de 9 minute, 51 de secunde şi 40 de sutimi

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *