Care este motivul pentru care cazinourile online oferă atât de multe bonusuri?

Indiferent de platforma pe care activezi ca şi jucător este imposibil să nu observi “bombardamentul” de bonusuri la care eşti supus încă din ziua când te-ai înscris. Fie sunt bonusuri de bun venit, cele fără depunere, rotiri gratuite, cash-back sau puncte VIP, întotdeauna este acolo ceva şi pentru tine.

Bonusurile te atrag şi îţi oferă în acelaşi timp şansa să te familiarizezi cu jocurile platformei dar şi să faci ceva bani în cont. Şi dacă ai astfel de oportunităţi te întrebi pe bună dreptate care este motivul pentru care un cazino face atâta risipă de bonusuri? Vom încerca să te lămurim în rândurile care tocmai urmează aşa că parcurge-le cu atenţie.

Industria competitivă

Este imposibil să nu observi că în fiecare zi apare în mediul virtual câte un nou cazino care imediat şi începe lupta pentru supremaţie. În industrie se vehiculează miliarde de dolari la nivel anual aşa că toată lumea îşi doreşte o mică parte din această prăjitură apetisantă.

Şi cum poţi să rezişti pe această piaţă concurenţială dacă nu vii cu ceva nou care să atragă clienţii pe loc? Cam aşa stau lucrurile în această industrie, fiecare cazino încearcă să îşi eclipseze adversarii şi să iasă în evidenţă.

Fie că ţi se oferă un bonus fără depunere generos sau ai parte de o intrare cu mii de RON în familia de jucători a platformei unde tocmai ai decis să îţi încerci şansa, ai şi intrat în lupta pentru supremaţie a platformelor pentru jocuri de noroc.

Un client câştigat în faţa concurenţei înseamnă că site-ul şi-a făcut bine treaba şi a ştiut cum să te atragă. Oferta este bună, metodele de plată corecte şi mai presus de toate, bonusurile sunt unele pe care nu le întâlneşti în altă parte.

Dar să nu crezi că o platformă se mulţumeşte doar să atragă sporadic clienţi. Prin acordarea promoţiilor generoase capătă renume pe piaţă şi începe să atragă jucători din toate colţurile lumii.

Şi odată ce s-a bifat această cerinţă o asemenea platformă este greu de detronat fără eforturi serioase. Şi-au folosit exact aşa cum trebuie arma lor secretă care constă în aceste bonusuri speciale şi acum nu fac decât să culeagă roadele strategiei lor.

Reţinerea jucătorilor

Cazinourile îşi doresc să atragă noi jucători dar mai ales să îi fidelizeze pe cei existenţi deja în portofoliu. Este ca şi cum ai intra într-o locaţie care îţi place şi din care nu ai mai vrea să ieşi vreodată, cam asta este paralela pe care şi-o doresc asemenea platforme în legătură cu clienţii lor.

Şi una dintre cele mai bune strategii pentru a realiza acest lucru este să ofere bonusuri peste bonusuri. Ai semnat formularul de înscriere, ai primit un bonus de client nou care pe lângă faptul că este generos te ajută să intri puternic în oferta platformei.

Acum ai parte de alte bonusuri care să te ţină în priză, cele în rotiri gratuite, cele fără depunere, de tip cash-back sau orice mai crede de cuviinţă platforma că te-ar interesa. Dar aceste bonusuri sunt doar partea vizibilă din iceberg-ul de bonusuri care te aşteaptă.

Încă de la primul pariu intri în schema VIP a platformei care îţi încurajează activitatea prin acordarea de puncte bonus. Aceste puncte te ajută să urci pe scara de valori a schemei şi să primeşti bonusuri personalizate la care nu au acces alţi jucători.

Pe parcurs o platformă îşi dă seama şi de preferinţele tale în materie de bonusuri şi le crează special pentru tine. Eşti deja un jucător valoros care nu mai este privit ca un client oarecare, eşti acum jucător VIP pentru platformă.

Şi oricât de greu ţi-ar veni să crezi, eşti tratat în mod total diferit de echipa site-ului. În unele cazuri cu adevărat speciale ai propria ta linie telefonică şi un consultant care răspunde numai la apelurile tale. Şi să nu crezi că ajuns în acest stadiu bonusurile personalizate vor înceta să apară, dimpotrivă, ele vor ajunge la un nivel pe care nici măcar tu nu ţi-l poţi imagina.

Regulile şi taxele

Partea frumoasă a bonusurilor este că ţi se oferă oportunităţi de a intra pe cât mai multe jocuri din oferta unei platforme şi de a realiza şi profituri. Acest din urmă aspect este urmărit de către toţi jucătorii, să faci bani pe bani cazinoului este încununarea abilitaţilor de jucător şi toată lumea îşi doreşte acest lucru.

Dar ca să ajungi acolo va trebui să cunoşti şi partea mai puţin plăcută a bonusurilor, condiţiile pe care le ai de îndeplinit şi taxele care se plătesc de către cazino. Orice bonus oferit de cazino se traduce în fond în bani şi cazinoul va trebui să plătească în final taxe pentru cadoul oferit.

Dar aceasta este în fond numai problema lor, a ta este să respecţi lista de T&C, termeni şi condiţii. Orice bonus vine cu o asemenea listă şi ca jucător nu ai altceva de făcut decât să o respecţi şi să aplici ce scrie acolo.

Şi vei începe cu respectarea termenului de valabilitate a oricărui bonus oferit. Dacă nu îl accesezi în perioada impusă de site, atunci acesta nu mai este valabil şi nu îţi mai poate aduce avantajele dorite.

În cazul în care l-ai revendicat va trebui să îndeplineşti o condiţie care adeseori nu este pe placul jucătorilor, condiţia de rulaj. Şi această condiţie impune ca suma primită să fie rulată de X ori înainte de a face o primă retragere de numerar.

Şi dacă am ajuns la cel mai dorit moment al rulajului, atunci să aducem în discuţie şi suma pe care o poţi retrage. Aceasta este la rândul ei impusă într-o valoare minimă şi maximă, dar nu îţi imagina că excelează ca generozitate.

Şi da, poţi retrage suma numai dacă ai realizat tot rulajul impus de platformă într-un anumit număr de zile calendaristice, în caz contrar nu ai câştigat decât experienţă de joc. Acestea sunt regulile impuse de un bonus şi dacă eşti apt să le duci la bun sfârşit eşti cu adevărat un jucător redutabil.

Concluzie

Acum ştii că motivul principal pentru care cazinourile oferă bonusuri este că îşi doresc o bucată cât mai mare din încasările industriei jocurilor de noroc. Şi cum nu o pot face decât cu ajutorul tău, îşi justifică în acest fel abundenţa de promoţii pe care ţi le oferă. Nu îţi mai rămâne decât să gândeşti raţional, să alegi bonusul care ţi se potriveşte şi să iei la rândul tău o mică parte din această apetisantă prăjitura financiară a industriei jocurilor de noroc. Mult success si nu uita sa joci responsabil!

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *