Caraş Severin – CSU: 30-23

Universitatea Suceava a inceput cu stangul noul sezon al Ligii Nationale. In runda inaugurala, echipa antrenata de Leonard Bibirig a pierdut in aceasta seara, cu scorul de 23-30, pe terenul celor de la Hc Caras Severin.

Banatenii au intrat mai bine in joc si au reusit sa se distanteze in primele sase minute de la start la scorul de 2-0, dupa golurile semnate de Tucanu si Rohozneanu. “Studentii” au restabilit prompt egalitatea si cele doua formatii au mers umar la umar pana la finalul primului sfert de ora al intalnirii, incheiat cu scorul de 4-4. Trupa lui Leonard Bibirig a inceput sa sufere insa tot mai mult pe faza ofensiva, iar gazdele au profitat din plin si s-au desprins la patru goluri in minutul 20, cand Cuciula a punctat pe contraatac pentru scorul de 9-5. Resitenii si-au gestionat perfect avantajul in ultima decada a primei reprize si au revenit la cabine cu un linistitor 13-9.

Universitatea nu a gasit solutii nici macar la pauza si a inceput extrem de prost partea secunda, in primele sase minute de la reluare, gazdele distantandu-se la 18-10 prin Petrea, interul banatenilor oferind un adevarat recital in partida de astazi, cu zece goluri marcate in poarta suceveana. Scapata in mare parte de emotiile victoriei, trupa pregatita de Aihan Omer si-a permis sa faca si spectacol spre jumatatea reprizei secunde, cand Grigoras a rotunjit ecartul de pe tabela la zece reusite, scor 22-12. Mult mai matura in joc, formatia resiteana a jucat apoi la trecerea timpului, si-a purtat atacurile la limita pasivului si s-a impus in final cu 30-23.

Hc Caras Severin: Ionescu, Andrei, Marocico – Petrea (10 goluri), Ciubotariu (4 goluri), Grigoras (4 goluri), Tucanu (3 goluri), Rohozneanu (3), Cuciula (2), Marta (2), Irimescu (1), Piriianu (1). Antrenor: Aihan Omer.

Universitatea: Selaru, Stanescu – Chirut (4 goluri), Starikov (3), Rosu (3), Bursuc (2), Amihaesi (2), Petrea (2), Soldanescu (2), Acatrinei (1), Gavriloaia (1), Tutu (1), Tiganasu (1), Mitrea (1). Antrenor: Leonard Bibirig.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Caraş Severin – CSU: 30-23"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*