Cantonament montan pentru „speciali”

La editia din acest an a Cupei Cartierelor intra la miuta si o serie de parteneri care vor pune umarul la sporirea mizei acestei competitii. Astfel, primul coleg de joaca ce iese la lumina felinarelor este Pensiunea Valeria. Situata in Voronet si bine incadrata de un autentic parau de munte si o padure deasa de brazi, pensiunea se dovedeste a fi locul ideal in care te poti reincarca dupa o saptamana nebuna de munca.

Pe langa cele trei echipe de pe podium, la finalul competitiei vor fi acordate si trei premii speciale pentru golgheter, cel mai bun portar si cel mai tehnic jucator. Sotiile, iubitele sau…amantele detinatorilor acestor trei premii speciale sunt invitate de catre Pensiunea Valeria Voronet sa-si convoace partenerii la un veritabil cantonament montan in perioada 20-22 mai.

Asadar, scumpe doamne si domnisoare, indemnati-va iubitii la cat mai multe antrenamente inaintea Cupei Cartierelor, pentru ca rasplata va fi pe masura. Si cum nu se poate altfel, fiecare antrenament se va sfarsi printr-o sedinta tehnica la care regele berii in Romania va fi in centrul atentiei. Dar despre rege vom detalia in zilele care urmeaza…

Pensiunea-Valeria.ro

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cantonament montan pentru „speciali”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*