Cântă cucuveaua la Bacău

SC Bacau se afla intr-o situatie critica inaintea meciului pe care trebuie sa-l joace sambata, pe stadionul Areni, impotriva celor de la Rapid Suceava, in etapa a XIX-a din sezonul regulat al ligii secunde.

In orasul lui Bacovia canta cucuveaua, dupa ce clubul de fotbal a fost “calcat” iarna trecuta de catre Curtea de Conturi, iar in urma controlului SC Bacau trebuie sa inapoieze, pana pe data de 26 martie 2015, 600.000 de lei incasati de la Consiliul Local, noteaza ziarul bacauan Desteptarea.

In luna ianuarie a acestui an, in cadrul unei dezbateri publice, mai multi oameni de afaceri din Bacau si-au manifestat disponibilitatea de a finanta clubul ACS Bacau, insa totul a ramas la nivel de promisiuni.

A fost acel control de la Curtea de Conturi si încercam sa rezolvam lucrurile pentru a putea sa mai vorbim în viitor de fotbal la Bacau. Din pacate, nici timpul nu este de partea noastra. Saptamâna aceasta poate fi decisiva pentru Sport Club. Personal, nu mi-am pierdut speranta, dar e foarte greu”, a declarat presedintele SC Bacau, Cristian Ciocoiu, care mai are la dispozitie aproximativ doua saptamâni pentru a stinge datoriile catre Consiliul Local Bacau.

Pe lânga cei 600.000 de lei de care SC Bacau are nevoie urgenta pentru a achita datoriile, jucatori pregatiti de Cristi Popovici, printre care se afla si mijlocasul sucevean Cornei Cainari, sunt deplatiti de trei luni de zile, iar retragerea din campionatul Ligii a II-a pare iminenta. Mai mult, gruparea bacauana este amenintata si cu depunctarea daca, pana pe data de 25 martie, nu face dovada la Federatia Romana de Fotbal ca si-a achitat restantele financiare de 35.000 de lei catre fostii antrenorii Viorel Tanase si Tudorel Pelin.

Sâmbata, SC Bacau trebuie sa joace la Suceava, dar, cu trei zile inainte de meci deplasarea trupei lui Cristi Popovici pe Areni este pusa sub semnul intrebarii.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cântă cucuveaua la Bacău"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*