Canotorii suceveni s-au întors cu 12 medalii

canotaj juniori CSM

Canotorii legitimați la Clubul Sportiv Municipal din Suceava s-au întors cu 12 medalii de la Campionatul Național pentru juniori I, II și III. Competiția s-a desfășurat la Năvodari, în perioada 10-13 august, și a reunit la start aproximativ 300 de sportivi de la 25 de cluburi din țară.

Delegația condusă de antrenorul Ioan Despa a obținut 5 medalii de aur, prin Iuliana Mihai la juniori I, Florin Fântânariu Artenie la juniori II, Giani Florin Anton și Gabriel Șchiopoaia la două rame juniori I și Paula Tipovici și Petruța Popa la dublu junioare III. Pe primul loc s-a clasat și echipajul de 4+1 juniori I, format din Alexandru Ciobâcă, Florin Fântânariu Artenie, Ciprian Loghin, Flavius Bucătaru și cârmaciul Lucian Onea.

Canotorii suceveni și-au asigurat și șase medalii de argint. Este vorba despre Larisa Roșu și Dănuț Elena la dublu rame și dublu vâsle juniori I, Lucian Onea și Georgel Iacob la dublu rame și dublu vâsle juniori II și Giani Florin Anton împreună cu Gabriel Șchiopoaia la dublu vâsle C1 juniori I. Tot argint a obținut și echipajul de 4 vasle juniori I, format din Alexandru Ciobâcă, Ciprian Loghin, Flavius Bucătaru și Vlad Ghica.

Clubul CSM Suceava și-a completat colecția de medalii obținute la Năvodari cu un bronz, câștigat de Ciprian Ghica în proba de simplu juniori III.

În urma acestor rezultate, Suceava s-a clasat pe locul al III-lea pe țară la punctaj, după Orșova și Călărași.

“În această perioada sunt ultimele concursuri pe apă, iar rezultatele obținute sunt foarte bune. Felicit toți sportivii și mulțumesc Primăriei și Consiliului Local Suceava pentru tot sprijinul acordat”, a declarat antrenorul Ioan Despa.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Canotorii suceveni s-au întors cu 12 medalii"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*