Câmpulungenii au cucerit trei medalii la Cupa RMA

Atleții de la CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc au obținut trei medalii la Cupa RMA, concurs indoor desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute la București.

Performera delegației a fost Mădălina Sîrbu, sportiva pregătită de Elena-Erzilia Țîmpău ocupând primul loc în probele de 3.000 și 1.500 de metri, în ultima stabilind și un nou record personal: 4 minute, 25 de secunde și 17 sutimi.

Pe podium a urcat și Cosmin Nisoiu, care a sosit pe locul 2 în proba de 800 de metri, la doar trei sutimi de învingător.

Începutul acestui sezon de sală se anunță a fi promițător. Am încrederea și speranța în mine că voi putea să-mi depășesc din nou limitele în concursurile ce vor urma, alături de produsele de la Goldnutrition care îmi susțin performanța și mă ajută in antrenamentele mele de zi cu zi! Pe aceasta cale vreau să mulțumesc antrenoarei mele Elena-Erzilia Țâmpău pentru tot sprijinul acordat și pentru că îmi este alături. Mulțumesc Clubului CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc, domnului primar și Primăriei Câmpulung Moldovenesc, La <<Papa Bun>> Câmpulung Moldovenesc și Recovery Point pentru sprijin și tuturor persoanelor care îmi sunt alături” a declarat Mădălina Sîrbu.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *