Campionii karateka din M.A.I.

Ministerul Administraţiei şi Internelor şi-a desemnat joi laureaţii în cadrul Campionatului Naţional de karate. Suceveanca Anamaria Lomicovschi a avut o evoluţie foarte bună, câştigând o medalie de aur şi una de bronz.

Municipiul Suceava a găzduit în perioada 5-8 mai etapa finală a Campionatului Naţional de Karate al Ministerului Administraţiei şi Internelor. În sala Liceului cu Program Sportiv s-au confruntat 61 de reprezentanţi ai Poliţiei, Jandarmeriei, Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi Poliţiei de Frontieră. După două zile de concurs, joi a avut loc festivitatea de premiere. Printre laureaţi s-a regăsit şi Anamaria Lomicovschi, de la IPJ Suceava, care a obţinut aurul la kata feminin şi bronzul la kumite.

“Perioada de dinaintea concursului a fost mai grea, pentru ca am avut luni intregi de pregatire. Acum este bine si toata lumea e fericita pentru rezultatele obtinute. Cireasa de pe tort au pus-o copiii pe care ii pregatesc si care s-au descurcat foarte bine chiar daca au avut emotii”, a marturisit Anamaria Lomicovschi.

Prezent la festivitatea de premiere, inspectorul-şef al IPJ Suceava, comisarul Ioan Nicuşor Todiruţ, şi-a exprimat speranţa ca această competiţie să revină la Suceava şi în anii următori.

“Sunt multumit ca echipa IPJ Suceava a obtinut cateva medalii si sper ca si anul viitor sa reusim sa aducem acest campionat la Suceava. Oricum, rolul important intr-un concurs este sa participi. Acesta esta beneficiul major, dincolo de medalii si diplome”, a declarat seful politiei sucevene.

La rândul său, directorul turneului, Cezar Cristea, s-a declarat mulţumit de modul în care s-a desfăşurat competiţia: “A fost o editie bine organizata. Am avut parte de niste gazde inimoase si cu un foarte mare bun-simt. Ne-a facut placere sa fim aici, iar ceea ce am vazut in meciuri imi poate da o idee despre cum sa arate viitorul lot reprezentativ al Romaniei.”

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *