Campionii karateka din M.A.I.

Ministerul Administraţiei şi Internelor şi-a desemnat joi laureaţii în cadrul Campionatului Naţional de karate. Suceveanca Anamaria Lomicovschi a avut o evoluţie foarte bună, câştigând o medalie de aur şi una de bronz.

Municipiul Suceava a găzduit în perioada 5-8 mai etapa finală a Campionatului Naţional de Karate al Ministerului Administraţiei şi Internelor. În sala Liceului cu Program Sportiv s-au confruntat 61 de reprezentanţi ai Poliţiei, Jandarmeriei, Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi Poliţiei de Frontieră. După două zile de concurs, joi a avut loc festivitatea de premiere. Printre laureaţi s-a regăsit şi Anamaria Lomicovschi, de la IPJ Suceava, care a obţinut aurul la kata feminin şi bronzul la kumite.

“Perioada de dinaintea concursului a fost mai grea, pentru ca am avut luni intregi de pregatire. Acum este bine si toata lumea e fericita pentru rezultatele obtinute. Cireasa de pe tort au pus-o copiii pe care ii pregatesc si care s-au descurcat foarte bine chiar daca au avut emotii”, a marturisit Anamaria Lomicovschi.

Prezent la festivitatea de premiere, inspectorul-şef al IPJ Suceava, comisarul Ioan Nicuşor Todiruţ, şi-a exprimat speranţa ca această competiţie să revină la Suceava şi în anii următori.

“Sunt multumit ca echipa IPJ Suceava a obtinut cateva medalii si sper ca si anul viitor sa reusim sa aducem acest campionat la Suceava. Oricum, rolul important intr-un concurs este sa participi. Acesta esta beneficiul major, dincolo de medalii si diplome”, a declarat seful politiei sucevene.

La rândul său, directorul turneului, Cezar Cristea, s-a declarat mulţumit de modul în care s-a desfăşurat competiţia: “A fost o editie bine organizata. Am avut parte de niste gazde inimoase si cu un foarte mare bun-simt. Ne-a facut placere sa fim aici, iar ceea ce am vazut in meciuri imi poate da o idee despre cum sa arate viitorul lot reprezentativ al Romaniei.”

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Campionii karateka din M.A.I."

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*