Campioni naţionali la marş

Atletii clubului local Csm Suceava, Florin Mocuta, Catalin Suhani si Ilie Ratundu au devenit campioni nationali pe echipe – atat la seniori, cat si la tineret – si au castigat alte trei medalii la individual, la Campionatului National de 50 de kilometri mars, competitiei desfasurata, sambata, in Parcul Herastrau din Bucuresti.

Performerul delegatiei conduse de antrenorul Silviu Casandra a fost Florin Mocuta, cel care a cucerit bronzul la seniori si argintul la tineret, terminand cursa din capitala cu timpul de 5 ore, 19 minute si 24 de secunde. La randul sau, Catalin Suhani (foto) a terminat pe locul 4 la seniori si a castigat medalia de bronz la tineret, in vreme ce Ilie Ratundu si-a adus o contributie decisiva la cele doua titluri nationale obtinute in concursul pe echipe, acolo unde Csm Suceava a devansat cluburile Universitatea Resita si Steaua Bucuresti.

Ma asteptam sa luam aurul in proba pe echipe la tineret, nu insa si la seniori, mai ales ca doi dintre sportivii nostrii au alergat pentru prima oara intr-o cursa de 50 de kilometri. Pana la urma, ne-am intors cu cinci medalii si pot spune ca 2011 a fost un an extraordinar pentru atletii de la Csm Suceava. Ne planificasem vreo 20 de medalii in acest an, dar am obtinut deja 33”, a spus antrenorul Silviu Casandra.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *