Campioni în vremea pandemiei >> Juniorul Suceava a câștigat Balkan Elite Cup la două categorii de vârstă

Juniorul Suceava a câștigat primele competiții după o pauză de mai bine de un an de la izbucnirea pandemiei de COVID-19, după ce a cucerit două trofee la Balkan Elite Cup cu grupele de 2010 și 2012.

Condusă de pe margine de Bogdan Pantea, grupa de copii născuți în 2010 s-a impus în toate cele șapte meciuri disputate la Brașov: 5-0 cu Capital Sport București, 4-1 cu Atletic Ploiești, 4-0 cu Atletico Bacău și 3-0 cu Juniorul Brașov, în faza grupelor, 1-0 cu Aripile Bacău, în sferturi, 2-0 cu Kids Tâmpa Brașov, în semifinale, și 1-1 (3-2, după loviturile de departajare) cu Atletico Bacău, în finala turneului.

Grupa de 2012, victorioasă fără gol primit din acțiune

Grupa de copii născuți în 2012 a cucerit trofeul fără să primească gol în timpul regulamentar a celor șase meciuri disputate la Brașov. Trupa pregătită de Constantin Dumistrăcel a învins pe rând formațiile Sportul Onești (5-0), FK Miercurea Ciuc (4-0) și Farul Constanța (4-0), în faza grupelor, ACS Poli Timișoara (5-0), în sferturi, ASU Poli Timișoara (2-0), în semifinale, și Petrosport Ploiești (0-0, 3-2 după penalty-uri), în finala turneului.

Juniorul Suceava a participat la Balkan Elite Cup și cu grupa de copii născuți în 2011, care s-a clasat în final pe locul 5.

Mă bucur pentru aceste trofee câștigate după mai bine de un an de pauză, de când s-a declanșat pandemia. Nu mă așteptam, pentru că, fortați de împrejurări, ne-am antrenat cum am putut, doar în aer liber, chiar și iarna. Nu înțeleg de ce autoritățile nu-și dau acceptul să înceapă campionatele de copii, fără spectatori. Noi suntem de acord să ne facem inclusiv teste, numai să ne lase să jucăm”, a declarat managerul clubului Juniorul Suceava, Bogdan Pantea.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *