“Campionatul surprizelor”

Antrenorul Leonard Bibirig se asteapta ca viitorul sezon sa fie unul al surprizelor, avand in vedere ca mai multe echipe si-au anuntat pretentiile la ocuparea unui loc de cupe europene.

Sunt foarte multe miscari de trupe. Echipele care s-au batut pana acum la varful clasamentul se intaresc sau au de gand sa se intareasca. Sunt multe echipe care si-au propus participarea intr-o cupa europeana, inclusiv nou-promovata CSM Bucuresti. Cred ca va fi un campionat al surprizelor cu foarte multe rasturnari de situatii”, a spus tehnicianul “studentilor”.

La randul sau, Petru Ghervan considera ca jocurile de verificare din aceasta vara vor scoate in evidenta potentialul exact al pretedentelor la cupele europene, mentionand totodata ca, in acest moment, unele cluburi sunt in regres din pricina exodului masiv de jucatori.

Jocurile de pregatire vor lamuri raportul de forte din echipe. Asa cum arata lucrurile in momentul de fata, este clar ca Steaua si UCM Resita au slabit, insa perioada de transferuri nu s-a incheiat”, a completat Petru Ghervan.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "“Campionatul surprizelor”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*