Campionatul de şah rapid

Iulius Mall Suceava a gazduit zilele un turneu de sah rapid contand pentru campionatul judetean, editia 2012. Desfasurat in sistem elvetian, pe durata a sapte runde, concursul a fost organizat de catre clubul local CS Ariadna, a carei echipa a promovat recent in Divizia A, iar cu mici exceptii a reunit la start cei mai buni sahisti din judetul Suceava.

La final, concursul rezervat juniorilor a fost castigat de Marius Mirauta de la Logy Smart Sibiu, cu un total de 4,5 puncte, urmat de Bogdan Manghiuc de la CS Ariadna Suceava si Vasile Tampau de la CS Raraul Campulung Moldovenesc. La categoria seniori, pe primul loc s-a situat Pavel Sebastian de la CS Ariadna, cu 5,5 puncte din 7 posibile, urmat de alti doi suceveni, este vorba de Cristian Ratiu si Viorel Bicioc, ultimii doi cu cate 5 puncte. Printre cei remarcati s-a mai numarat si Catalina Andronache de la Colegiul National “Stefan cel Mare”, care a facut fata cu brio in turneele de baieti.

Vrem sa multumim Consiliului Judetean Suceava, care a fost alaturi de noi în organizarea acestui turneu si ne-a ajutat la realizarea fondului de premiere, precum si Directiei Judetene de Tineret si Sport Suceava, care a asigurat diplomele de participare, medaliile pentru primii clasati atât pentru seniori cât si juniori, oferind si cupa campionului judetean. Vrem sa mai remarcam un lucru: judetul Suceava dispune de talente deosebite pentru practicarea sahului, dar este necesar ca cei care s-au remarcat în decursul timpului în practicarea acestui sport sa fie un exemplu permanent pentru tineri”, a declarat presedintele clubului Ariadna Suceava, Mihai Panzaru.

Primii opt clasati la general au fost premiati cu bani, toti participantii au primit diplome de participare, in vreme ce Iulius Mall Suceava a asigurat atât ambientul necesar desfasurarii turneului, cât si bauturile racoritoare pentru participanti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Campionatul de şah rapid"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*