Calificare în extremis

Rapid Suceava s-a calificat in extremis in Turul IV al Cupei Romaniei, dupa ce a trecut astazi, la loviturile de pedeapsa, de formatia Rapid Dumesti.

Gazdele au inceput mai curajos partida de pe stadionul “Tepro” din Iasi, reusind sa intre la vestiare cu un avantaj minim, scor 1-0. Trupa pregatita de Bogdan Tudoreanu a replicat imediat dupa pauza, nou-intratul Stamate (foto) a restabilit egalitatea in minutul 50 si meciul a intrat in prelungiri. Cele 30 de minute suplimentare nu au adus nimic nou pe tabela, astfel incat calificarea avea sa se decida la punctul cu var. Iesenii rateaza in doua randuri, Romaniuc transforma lovitura decisiva si “ceferistii” obtin biletele pentru urmatoarea faza a competiei cu scorul final de 5-4.

Rapid Suceava: Gavriloaia – Pantea, Sevaciuc, Răzlog, Spătar – P. Bosancu, Romaniuc, Brânză, Oniu – Burlacu, Suleru. Au mai intrat : Stamate, M. Ciobanu, Bejenariu si Sava.

Programata pe 26 august, Faza a IV-a din cadrul Cupei Romaniei ar putea aduce pentru publicul de pe Areni o confruntare exclusiv suceveana intre Rapid si Cetatea.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Calificare în extremis"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*