Calificare în extremis

Noroc chior pentru selectionata judeteana de juniori sub 16 ani. Desi au pierdut ultimele doua meciuri disputate in sezonul de toamna, sucevenii au ajuns in extremis in faza secunda a competitiei, dupa ce a ocupat ultimul loc calificabil intr-un clasament al formatiilor de pe locul 4 in cele sapte serii ale campionatului.

Desi nu si-a ascuns bucuria pentru iminenta calificare a formatiei sucevene printre cele mai bune 24 de selectionate din tara, Bogdan Grosu astepta deocamdata oficializarea rezultatelor. “Asteptam rezultatele oficiale ale federatiei. Ar fi o calificare foarte importanta mai ales pentru jucatori. Este munca lor si merita sa joace in faza a doua a campionatului”, a spus selectionerul Bogdan Grosu, care spera ca echipa sa poata efectua si un cantonament centralizat inainte de startul sezonului de primavara.

Faza a doua a campionatului national destinat selectionatelor judetene de juniori sub 16 ani va debuta pe 3 martie 2011 si va reuni la start 24 de echipe, impartite in sase serii geografice a cate patru formatii.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Calificare în extremis"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*